Rămâi conectat

Actualitate

MIMEDENTIS, fabrica de zâmbete de la Alba Iulia!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vă mărturisesc că îmi era o frică teribilă de dentist. Deşi, până mai ieri, abia dacă mai aveam curajul să zâmbesc de halul în care mi se prezenta dentiţia. Întâmplarea a făcut să cunosc pe cineva de la „MIMEDENTIS”, care m-a chemat în vizită, aşa, prieteneşte, pe la clinică. Şi acolo mi s-a făcut ruşine, pentru că am văzut copii care intrau în cabinetele stomatologice ca în bazinul de înot! Am încercat şi eu, şi pot să zic că mi-am reparat zâmbetul cât de cât… Fără durere şi la un preţ rezonabil! Se cuvine, aşadar, să dau mulţumită celor ce s-au ocupat de mine, m-au ajutat să-mi înving teama şi, la fel de important, nu m-au spoliat!
Din discuţiile purtate cu managerul clincii am aflat, ulterior, şi alte lucruri despre aceasta şi despre avantajele pe care le oferă. Unul foarte important este oferirea CONSULTAŢIILOR GRATUITE, atât adulţilor cât şi copiilor. Apoi serviciile ireproşabile, acordate de un corp medical foarte bine pregătit profesional, respectiv medici şi asistente deopotrivă. La fel de important este faptul că, în aceste condiţii de criză, când fiecare ne calculăm cu atenţie până şi ultimul bănuţ, cei de la MIMEDENTIS oferă SERVICII COMPLETE ÎN RATE! Rate de până la trei ani.
Prin urmare, se poate spune că MIMEDENTIS este o veritabilă fabrică de zâmbete, după cum promite sigla acestei clinici. Eu unul nu numai că am fost mulţumit, dar am şi recomandat clinica tuturor cunoscuţilor şi prietenilor mei. Indiferent de complexitatea lucrărilor, începând de la extracţii şi până la implanturi, la MIMEDENTIS se găsesc cele mai bune soluţii, cele mai bune materiale şi, desigur, cele mai avantajoase preţuri şi modalităţi de plată. Apropo: îi găsiţi pe cei de la MIMEDENTIS la etajul doi al blocului turn de lângă Spitalul Judeţean Alba, zilnic, între orele 8.00- 19.00, precum şi sâmbăta între orele 9.00-14.00. Programările se pot face şi telefonic, la numerele 0745/079599 şi 0358/102829.
Da! Acesta este un articol publicitar, dar eu unul, credeţi-mă, nu aş lăuda niciodată vreo firmă, dacă nu aş crede în calitatea serviciului sau a produsului pe care-l oferă. De fapt, sunteţi invitaţi să vă convingeţi personal! Eu m-am convins!
Ioan HĂNŢULESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea