Rămâi conectat

Sport

Mihnea Costachi (CSU Alba Iulia), locul 2 la turneul de juniori cu cel mai mare fond de premiere din Romania

Ziarul Unirea

Publicat

în

Desi nu a fost in cea mai buna forma, Mihnea Costachi (CSU Alba Iulia) s-a clasat pe locul 2 in sectiunea principala a Festivalului International de Sah Prologos de la Timisoara, turneul de juniori si amatori cu cel mai mare fond de premiere din Romania.

Marius Ceteras si Mihnea CostachiJuniorul albaiulian in varsta de 15 ani a acumulat 4,5 puncte din 7 partide in sectiunea juniorilor sub 20 de ani, fiind devansat cu un punct de Calin Gheorghiu, junior cu care Mihnea va fi coleg de club la Politehnica Iasi incepand de saptamana aceasta. Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat Andrei Dolana (Clubul Central de Sah Bucuresti) cu 4 puncte, acelasi punctaj fiind realizat si de teiusanul Adrian Secheres, care este legitimat la CSS 1 Timisoara. Pentru clasarea pe locul secund Mihnea Costachi a primit un premiu de 1500 lei, in timp ce Adrian Secheres a fost recompensat cu un premiu de 750 lei.

 

Merita de asemenea notate evolutiile bune ale altor doi juniori din judetul Alba prezenti la festivalul timisorean, Ianis Tarciuc (CSU Alba Iulia, 9 ani) si Ilie Arion (CSO Cugir, 11 ani) clasati pe locul 9 cu 4,5 puncte din 7 partide la sectiunile rezervate juniorilor sub 10 ani, respectiv jucatorilor cu rating sub 1600.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea