Rămâi conectat

Curier Județean

MIERCURI: Poezii pe șase corzi cu Nicu Alifantis la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

MIERCURI: Poezii pe șase corzi cu Nicu Alifantis la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Miercuri, 7 august 2024, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vine în întâmpinarea iubitorilor de poezie și muzică cu un nou eveniment cultural ce face parte din proiectul 3.25 Poezii pe șase corzi.

Încă de la prima sa ediție, acest proiect a fost gândit sub forma unui club de muzică și poezie în care cei prezenți pot asista la prestațiile artistice ale invitaților speciali, iar cei mai curajoși își pot pune în practică veleitățile artistice prin prezentarea propriilor compoziții și interpretări muzicale.

Citește și: 17 august 2024 | Discoteca Nostalgia, ediția a II-a, la Teiuș: Ritmuri muzicale nemuritoare, la Casa de Cultură a orașului

Evenimentul din 7 august 2024, va începe la ora 19:00 și va avea loc în grădina Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba de pe strada Trandafirilor, nr. 22, din Alba Iulia, avându-l ca invitat de onoare pe muzicianul Nicu Alifantis. Punctele forte ale întâlnirii sunt conferința cu titlul „De la vers la muzică…”, workshop-ul cu titlul „Cum ia naștere un cântec” și lansarea albumelor „Live la Caracal” și „Alifantis – Golden Collection”, toate cele trei momente fiind susținute de Nicu Alifantis și moderate de muzicianul albaiulian Cristian Alexievici.

Clubul de poezie și muzică „Poezii pe șase corzi” se va încheia cu un dialog constructiv între muzicianul Nicu Alifantis și public, cu întrebări, răspunsuri, opinii, încurajări, idei și sfaturi. Totodată, participanții vor avea posibilitatea să beneficieze de recomandări de cărți și alte publicații tematice, care pot fi împrumutate din colecția Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Proiectul 3.25 Poezii pe șase corzi este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Intrarea la eveniment este liberă iar cei prezenți pot achiziționa albume cu dedicație din partea invitatului special.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ITM ALBA: Amenzi de 3.500 lei și 4 avertismente în perioada 29 iulie – 2 august 2024. Ce nereguli au găsit inspectorii 

Ziarul Unirea

Publicat

în

ITM ALBA: Amenzi de 3.500 lei și 4 avertismente în perioada 29 iulie – 2 august 2024. Ce nereguli au găsit inspectorii Inspectorii ITM Alba au dat în perioada 29 iulie – 2 august 2024, 4 avertismente și amenzi în valoare de 3.500 de lei. Prin Programul cadru de acţiuni al I.T.M. Alba pentru anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea