Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesajul premierului Ciucă pentru Viktor Orban: „Din inima Ardealului doresc să întăresc mesajul meu pentru toleranță”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesajul premierului Ciucă pentru Viktor Orban: „Din inima Ardealului doresc să întăresc mesajul meu pentru toleranță”

Nicolae Ciucă, aflat într-o vizită de lucru în județul Alba a transmis un mesaj premierului Ungariei, Viktor Orban. Acesta a transmis că declarațiile care promovează dezbinarea și ura rasială nici în România, nici în Europa.

”Românii sunt un popor primitor și s-a văzut asta în contextul războiului de la graniță. România este percepută ca o țară unde trăiesc la un loc mai multe etnii și trăiesc în pace. Astfel de declarații nedorite nu își au locul într-o Europă unde 27 de țări trăiesc în pace și armonie.

Aici, din inima Ardealului doresc să întăresc mesajul meu pentru toleranță, înțelepciune, pentru resptectarea valorilor europene și am convingerea că noi toți, uitându-ne în istorie, realizăm că există mai multe lucruri care ne unesc, decât lucruri care ne despart.”, a spus Nicolae Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ASTĂZI | Începe Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina: Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, la „Untold-ul camioanelor modificate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI | Începe Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina: Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, la „Untold-ul camioanelor modificate” Truck Tuning Art 2024, cea de-a cincea ediție, începe astăzi, 2 august, la Alba Iulia. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, toate vor avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea