Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesajul EMOȚIONANT al unei paciente de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia pentru personalul medical care i-a salvat viața: ”Sunteți excepționali, mă înclin și vă mulțumesc! Datorită vouă sunt în viață”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesajul emoționant al unei paciente de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia pentru personalul medical care i-a salvat viața: ”Sunteți excepționali, mă înclin și vă mulțumesc! Datorită vouă sunt în viață”

”M-am născut încă o dată, mulțumesc întregului personal al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia și lui Dumnezeu – cei care mi-au salvat viață”, este mesajul plin de emoție transmis de Mariana Susan, o femeie din Cugir care a ajuns în stare gravă pe secția ATI, în urmă cu două săptămâni.

Am stat de vorbă cu Mariana, la două săptămâni de la internarea în spitalul din Alba Iulia. Cu toate că acum se simte bine, și asta datorită celor care i-au salvat viața, pacienta încă mai are nevoie de spitalizare, dar este optimistă și încrezătoare știind că este pe mâini bune.

Citește și: CTS Alba, apel la donare de sânge: ”Doi pacienți, cu stare gravă, internați la Spitalul Județean de Urgență, au nevoie de sânge grupa AB negativ”

Fire energică și plină de viață la cei 69 de ani, Mariana simte că a renăscut după experiența prin care a trecut. Femeia a fost diagnosticată cu miastenia gravis, o boală autoimună gravă ce nu poate fi vindecată, scopul tratamentului fiind acela de a diminua simptomatologia și de a îmbunătăți calitatea vieții per total.

În urmă cu două săptămâni, femeia a început să se simtă rău și a ajuns la Spitalul Orășenesc Cugir, cu dificultăți de respirație. Medicii au decis transferul ei la Alba Iulia, unde a ajuns în stare gravă și a fost internată pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență.

”Nu puteam vorbi, nu puteam mânca și nu îmi mișcam bine mâinile și picioarele. Am fost o legumă”, își amintește pacienta.

14 zile mai târziu, Mariana vrea să transmită un mesaj de mulțumire celor care i-au salvat viața.

”Mulțumesc întregului personal al Spitalului Județean din Alba Iulia, în special Dr. Mihaela Dimache de pe secția ATI și Dr. Tomescu Doru Flaviu de pe secția Neurologie, doi medici extraordinari și foarte implicați, dar și medicilor  Ghervan Ovidiu și Oancea Adrian, asistentelor, infirmierelor, care și-au dat silința să mă țină în viață!”

”Sunteți excepționali, nu am cum să vă răsplătesc toată viața mea, spun doar atât, mă înclin și vă mulțumesc pentru profesionalismul, empatia și grija cu care ați fost alături de mine. Încă de când v-am cunoscut mi-ați oferit încredere. Sunteți binecuvântați de Dumnezeu să aduceți alinare oamenilor în suferință”, și-a încheiat pacienta mesajul de mulțumire pentru cei care i-au salvat viața.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Turist pe Valea Frumoasei, printre peisaje de o frumusețe tulburătoare, în raiul descris în povestirile lui Sadoveanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turist pe Valea Frumoasei, printre peisaje de o frumusețe tulburătoare, în raiul descris în povestirile lui Sadoveanu Dacă faci o călătorie pe Valea Sebeșului, urcând pe lângă barajul Tău-Bistra și cel de la Oașa, iar de aici spre Luncile Prigoanei, Poarta Raiului și Iezerul Șureanu sau urmând Transalpina, frumuseți tulburătoare îți taie respirația ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea