Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesaje sfâșitoare de adio și momente de reculegere pentru Cosmin Dușa, tânărul luptător cugirean care a murit la Chișinău. Astăzi ar fi împlinit 29 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje sfâșitoare de adio și momente de reculegere pentru Cosmin Dușa, tânărul luptător cugirean care a murit la Chișinău unde avea un meci în Eagles Fighting Championship, vineri, 28 iunie, în ziua când acesta ar fi împlinit vârsta de 29 de ani.

Astăzi, pagina de socializare a lui Cosmin s-a umplut de mesaje sfâșietoare de condoleanțe, în loc de urări de La mulți ani! Prietenii, apropiații și colegii sunt încă în stare de șoc după aflarea veștii că tânărul a decedat în urmă cu câteva zile.

Pentru cei care doresc să îl conducă pe Cosmin pe ultimul drum, înmormântarea va avea loc duminică la ora 12:30, în Cugir, cartierul Cindeni.

„O parte din familia BPT astăzi a păstrat un moment de reculegere în memoria bunului nostru camarad Dușa Cosmin! Un ultim antrenament în cinstea tigrului ce a plecat mult prea devreme dintre noi. Cu lacrimi în ochi si cu tristețe în suflet ridicăm steagul negru la colțul sălii unde Cosmin împreună cu noi și-a petrecut mare parte din timp, muncind pentru visul său. Dușa Cosmin „Mușchilă” cum era alintat de către noi, a fost si va rămâne pe vecie unul de-al nostru, un tigru BPT!

Adevarat iubitor al sportului și-a sacrificat întreaga viață pentru a practica ceea ce a iubit el cel mai mult pe lume, SPORTUL! Din păcate pentru acest lucru a platit cu sacrificiul suprem.

Nu te vom uita niciodată prietene! O sa te purtăm în suflet și îți promitem ca atunci când unul din tigrii va ridica brațul victoriei se va gândi la tine! Vom urca cu tine în gând pe cele mai înalte trepte ale podiumului, acolo unde ti-ai dorit mereu sa ajungi.

Citește și: Mesaje de condoleanțe și comemorare prin care ne exprimăm regretele pentru trecerea la cele veșnice a persoanelor dragi. Exemple de anunțuri de deces și de rămas bun

Întreaga suflare BPT este în doliu, întreaga lume a sportului de contact este în doliu!

Odihnește-te în pace camarad, de oriunde ne privești acum!”, este mesajul colegilor tânărului.

„Azi era despre tine, ai plecat si ne-ai lasat cu un mare gol in suflet nici acum nu imi vine sa cred! Dumnezeu sa te odihneasca prieten drag!!!!”

„Ramas bun prieten drag, tot nu realizez ce s-a intamplat, vei ramane tot timpul in inimile noastre. Un prieten optimist, ambitios , cu atitudine de campion si mereu gata sa dai o mana de ajutor indiferent de situatie. Odihneste-te in pace champ.”

„Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa pentru noi toti. Vei ramane mereu in sufletele noastre! Dumnezeu sa te odihneasca in pace prieten drag.”

„Un pios omagiu si toate aplauzele, doar pentru tine. Drum lin printre ingeri, Dusa Cosmin!
R.I.P.! Condoleante familiei!”

„Nu am cuvinte prieten drag cosmine…dumnezeu sa te odihneasca om bun.”

„Dumnezeu sa te ierte! Condoleante famili si multa putere sa treaca peste …. ce ne este viata! Azi esti maine nu mai esti!”

„Nu pot să cred că am ajuns să îți spun ție cuvintele astea.. Dumnezeu să te ierte prieten drag!”

„Nu am cuvinte… Dumnezeu sa te odihnească în pace Cosmine… Zbor lin.”

„Campion, cred ca toate cuvintele acum sunt de prisos , toți cei care te-am cunoscut știm ca nu ai renunțat și nu o sa renunti niciodată la visul tău. Nici acuma nu îmi vine sa cred, poate Dumnezeu avea nevoie de cineva puternic și ambițios ca și tine acolo sus! Condolente și multa putere familie sa treacă peste!”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea