Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel 2023. URARI și FELICITARI pe care le poți trimite sărbătoriților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel 2023. URARI și FELICITARI pe care le poți trimite sărbătoriților

În ziua de 29 iunie, credincioșii îi sărbătoresc pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. ziarulunirea.ro vă pune la dispoziție câteva idei de mesaje pe care le puteţi trimite atât membrilor familiei care își sărbătoresc onomastica, cât și cunoștințelor și prietenilor apropiați.

Mesaje aniversare de Sfinții Apostoli Petru și Pavel

„Sființi Apostoli Petru și Pavel să te ocrotească,visele să-ți împlinească,să ai parte de iubire,mult noroc și fericire! La mulți ani!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămînă de soare, un an de iubire, un veac de sănatate și un mileniu de fericire.La Mulți Ani!”

„Cu ocazia sărbatoririi numelui primiți un calduros „La mulți ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți langă cei dragi.”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!”

„Fie ca aceasta zi să-ți dechidă poarta unui viitor plin de succese,realiări și împliniri.La mulți ani!”

În această zi de sărbatoare,Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, in drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

Mesaje de Petru și Pavel

„Îţi urez o zi a numelui luminoasă precum o zi de vară, la fel de fericită precum cântecul privighetorii şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.La mulţi ani!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!”

„Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Şi un sincer: „La mulţi ani Petrică!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate, şi Dumnezeu să te călăuzească cum este mai bine pentru tine! La mulți ani!”

„Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer. La mulţi ani!”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Petre/Petru/Petruț/Petrică/Petrișor/Petruța/Pavel/Paul/Paula/Petronela!”

„Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înteleaptă, viată lungă pămantească, ce dorești să se împlinească!La mulți ani!

La mulți ani de Sfinții Petru și Pavel

„La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Iți dorim să-ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasă!”

„Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

„De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșască în calea ta către fericire.La mulți ani!”

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi sa fie una minunată,eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări care să îți umple sufletul de voie bună.La mulți ani de Sf. Peru și Pavel!”

Urări de Sfinții Petru și Pavel

„Sfinții Apostoli Petru și Pavel să te ocrotească, visele să-ți împlinească,să ai parte de iubire,mult noroc și fericire! La mulți ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfinții Apostoli Pavel și Petru!”

„Îți doresc ca de ziua numelui tău să-ți se împlinească toate dorințele, să fi fericit, iubit, să-ai parte numai de bucurii în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!”

„Azi, de ziua numelui, îți urez si eu să fii iubit(a) și să-ai parte de tot ce îți dorești. La multi ani!”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!”

„De ziua numelui tău iți doresc să-ai o zi superbă și un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!”

„Îți doresc să-ai parte de o zi de nume minunată și sa știi ca ești și vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tăi. Cu drag, „

„La Mulți Ani, să-ai sănătate beton, să-ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!”

„Să-ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!”

Felicitări de la mulți ani de Sfinții Petru și Pavel

„Fie vreme bună, fie vreme rea, te cinstim cum meriți, că e ziua ta!”

„Toate florile pe care le primești azi în dar să fie cele mai rele lucruri pe care ți le dă cineva de ziua ta!”

„Draga Paul, de ziua numelui tău îți doresc să ramai mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios si cu picioarele pe pământ! La mulți ani!”

„Foaie verde izmă creață, s-ai in cont numai verdeață, cu bascula să cari banci, să ai sănătate de beton și trei iahturi în șopron. La mulți ani Pavel!”

„Îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La multi ani,de Sfinții Petru si Pavel!”

„De toți ai fost tu azi numit, în lăcaș Sfânt chiar pomenit! Mă lipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poartă-l cu mandrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie! Un înger păzitor îți doresc eu tie!”

„Nu suspina când greul vieții te apasă și nici nu plânge de al tău destin, căci după întristare viața-i mai frumoasă, așa cum după ploaie ceru-i mai senin! La Mulți Ani!”

Mesaje pentru sărbtătoriții de Sfinții Petru și Pavel

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!”

„Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase în viitor!”

„Bucură-te de această zi la fel de frumoasă ca tine și numele tău și zâmbește!”

„De ziua ta, îți doresc să stralucești de fericire, să ai sănătate din belșug, iubire căci este cel mai frumos sentiment din lume. Pace și liniște alături de cei dragi.La mulți ani!”

„Soarele să-ți însenineze chipul azi, când tu ești cea mai împortantă floare! La mulți ani frumoși și sănătoși! O zi minunată!”

„Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!”

” Fie ca Sfantul Petru/Pavel în acastă zi Sfântă să-și coboare ochii asupra ta și să îți daruiască fericirea dorită! La Multi Ani !”

„Hai noroc și voie bună,să petrecem împreună,că astăzi este o zi mare și motiv de sărbătoare.La mulți ani!”

„Îți doresc astăzi, Petrică, ca toate dorințele și visele, chiar și cele mai nebunatice, să se adeverească, ca tu să poți fi fericit fără sfârșit în lumea asta! La mulți ani!”

„Petronela/Paula,natura te-a sculptat ideală.Îți doresc să vezi numai fericire în vița ta,să auzi doar muzica dragostei și tandreței și să guști din mâncarea spirituală a bucuriei!La mulți ani!”

” Fie ca norocul să meargă cu tine întotdeauna! Să fii fericit nu doar în vise, ci și în realitate! La mulți ani!”

„Este doar un mesaj purat de vant, îti doresc toată bucuria din lume și toata fericirea de pe pamant.La mulți ani!”

” Astazi, fiind o zi frumoasă, și stiind ca-i ziua ta, În parfumul dimineții, Țin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Îti doresc in a ta viața, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa răsară-n calea ta, Iar acum, te rog, primește, LA MULȚI ANI din partea mea.”

„Cu ocazia aniversari tale eu îți urez multă,multă sănătate , fericire ,dragoste și să iubești așa cum știi tu mai frumos.”

” De ziua ce aștepți în prag/Și de frumosu-ți nume/Eu îți doresc tot ce-i mai bun/Și fericire-n lume ! numele sarbatoritului/ Eu îți doresc tot ce-i mai bine/Și fericire-n lume ! La Mulți Ani!”

Urări de Sfinții Petru și Pavel

„Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfânţii Petru şi Pavel!

E ziua ta şi nu ştiu cum să-mi stăpânesc euforia să îţi urez La mulţi ani şi să trăieşti câţi kilometri de autostradă are România!

La mulţi ani! Eşti o fiinţă atât de drăguţă, politicoasă, frumoasă, sinceră, spirituală şi unică pe această lume. Primeşte urările mele de bine şi aceste minciuni nevinovate.

Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.

Sub tavan de stele, Şi cu bani şi fără bani, Într-un miez frumos de noapte, lumea-ţi spune La mulţi ani!

Un simplu La mulţi ani plin de nobleţe, acum că m-am debranşat şi gândesc la rece!

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi”

La mulţi ani şi fie ca Sfânţii Petru şi Pavel să te călăuzească mereu!

„Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Petrică!”

„Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul Petru, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară”

„La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!!”

La Mulţi Ani, Pavele, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La mulţi ani şi fie ca Sfânţii Petru şi Pavel să te călăuzească mereu!

„Dragă Pătru, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer “LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Felicitări de Sfinții Petru și Pavel

„Felicitări cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Petrişor!”

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

„Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Pavel al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!”

„Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi!”

„În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Petru, îţi urez multă sănătate şi fericire.

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Pătruţ!”

„Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină şi sănătate. La munţi ani”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

19 martie: Ziua paşaportului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 martie: Ziua paşaportului românesc Anual, la 19 martie, este sărbătorită Ziua paşaportului românesc, dată la care, în anul 1912, regele Carol I a promulgat, prin Înaltul Decret Regal nr. 1758, prima lege modernă referitoare la paşapoarte, denumită ”Lege asupra paşapoartelor”. Documentul de călătorie românesc cunoscut sub termenul de paşaport fusese menţionat, pentru prima dată, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea