Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Mesaj EMOȚIONANT al unui șofer rămas cu mașina defectă pe autostradă în Alba: ”Gestul celor care m-au ajutat, o lecție de viață. M-a făcut mai bun”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Mesaj EMOȚIONANT al unui șofer rămas cu mașina defectă pe autostradă în Alba: ”Gestul celor care m-au ajutat, o lecție de viață. M-a făcut mai bun”

Un șofer rămas cu mașina defectă pe autostradă în Alba, în urmă cu două zile, a postat pe Facebook un mesaj emoționant de mulțumire pentru doi albaiulieni care l-au ajutat.

Bărbatului i s-a defectat autoturismul marți seara, pe autostrada Sebeș-Turda, în apropiere de Alba Iulia. Acesta a reușit să opreacă mașina în siguranță pe banda de urgență și a semnalizat-o corect, iar apoi a postat un mesaj pe pagina Info Trafic Jud. Alba unde a cerut ajutorul, mai ales că împreună cu el se aflau soția și un bebelaș.

În scurt timp, doi albaiulieni cu suflet mare au sărit în ajutorul lor, până la sosirea firmei de tractări. Emoționat, șoferul a postat ăe rețeaua de socializare un mesaj de mulțumire, cosiderând întamplarea o lecție de viață pe care nu o va uita și promițând ca la rândul lui să dea mai departe bunătatea pe care a primit-o din partea unor străini.

”Vă mulțumesc tuturor. Am reușit să plecăm. În special mulțumesc băiatului cu BMW. A încercat să îmi dea curent, dar cred că era și altceva. A contat pentru noi că a stat copilul și soția la caldură până a venit tractarea. Drumul lui până la noi, deranjul, ajutorul fizic în ploaie. Pentru mine și familia mea a însemnat ceva special. Gestul lor pentru mine a fost o lecție de viață și vreau să cred că m-a făcut mai bun. La rândul meu o să ajut, răsplata mea o să fie bucuria de a provoca acea emoție care m-a cuprins pe mine când am fost ajutat. Agitat, plouat, îngrijorat, nervos, nepriceput la mașini, fără experiență în situații de genul, nici nu îmi mai aduc aminte dacă i-am strâns mâna la plecare, dar vreau să îi mulțumesc din nou din tot sufletul!”, a scris bărbatul pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea