Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Marcel Ioan Boloş, ministul fondurilor europene, vizită de lucru în județul Alba: Programul delegației oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Marcel Ioan Boloş, ministul fondurilor europene, se va afla mâine, 8 iulie, într-o vizită de lucru în judeţul Alba.

Acesta va vizita comuna Ciugud și firma IPEC din Alba Iulia și se va întâlni cu reprezentanții administrației locale la sediul Prefecturii Alba pentru a discuta despre proiectele de infrastructură pentru dezvoltarea județului.

Programul vizitei va fi următorul:

• Ora 09.00 – întâlnire tehnică POIM – Proiecte de infrastructură mare pentru dezvoltarea judeţului Alba (locaţia: Instituţia Prefectului – Sala 100), urmată de scurte declaraţii de presă, în faţa Prefecturii.

• Ora 11.00 – vizită de lucru în Comuna Ciugud: Smart Village – soluţii de digitalizare a serviciilor de cadastru şi publicitate imobiliară şi conferinţă de presă (locaţia: Theodora Golf Club – satul Teleac, Ciugud) – informaţii suplimentare vor fi comunicate de către colegii de la Primăria Ciugud.

• Ora 14.00 – vizită la IPEC SA, companie care a implementat proiecte finanţate prin fonduri europene nerambursabile (locaţia: Strada Alexandru Ioan Cuza, nr 33-38, Alba Iulia) – datorită unor norme de securitate, accesul în companie va fi permis unui număr limitat de membrii din delegaţia oficială a ministrului.

• Ora 15:15 – vizită depozit pachete POAD (locaţia: sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 18.000 de lei date de polițiștii și jandarmii din Alba, în ultimele 24 de ore: Au fost reținute și 3 permise de conducere

Bera Larisa

Publicat

în

Amenzi de peste 18.000 de lei date de polițiștii și jandarmii din Alba, în ultimele 24 de ore: Au fost reținute și 3 permise de conducere În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea