Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mandatul de 7 ani închisoare a lui Toader Ignat, executat în urma unei razii organizate la nivel naţional

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Poliţişti din cadrul serviciilor de investigaţii criminale de la nivelul inspectoratelor judeţene de poliţie împreună cu poliţişti din cadrul secţiilor regionale de poliţie transporturi au acţionat pentru depistarea minorilor dispăruţi şi a persoanelor urmărite în temeiul legii. La acţiune au participat 1.173 de poliţişti, din care 270 de la nivelul inspectoratelor judeţene de poliţie sau de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi 903 de la secţiile regionale de poliţie transporturi. În urma activităţilor desfăurate, poliţiştii au depistat 17 persoane condamnate la pedeasa închisorii, 3 persoane pe numele cărora fuseseră emise mandate de arestare preventivă şi 28 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 21 de minori. Totodată, alte două persoane urmărite internaţional în baza unui mandat european de arestare au fost depistate.
De asemenea, poliţiştii au patrulat 1.315 trenuri de călători şi au efectuat peste 1.400 de activităţi de patrulare în staţiile de cale ferată şi zonele limitrofe, verificând 84 de unităţi de cazare în comun şi 154 de alimentaţie publică, transmite IGPR.
Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Alba, în urma unor măsuri investigative întreprinse în comun cu poliţişti din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul de Investigaţii Criminale, l-au depistat pe Toader Ignat, de 60 de ani din Jidvei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pe numele acestuia fusese emis mandat de executare a pedepsei închisorii fiind condamnat la şapte ani închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune, furt şi furt calificat. Acesta fost introdus în arest. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU izbucnit la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | INCENDIU izbucnit la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit, joi, 4 iulie, în jurul orei 18.00 la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia Citește și: UPDATE FOTO | INCENDIU izbucnit la un lan de grâu în Coșlariu Nou. Intervin pompierii Detașamentul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea