Rămâi conectat

Curier Județean

MÂINE: „Poezii pe șase corzi”, întâlnire muzical-creativă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE: „Poezii pe șase corzi”, întâlnire muzical-creativă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Marți, 9 iulie 2024, de la ora 17.00, sunteți invitați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, pentru o nouă întâlnire muzical-creativă, în cadrul proiectului „Poezii pe șase corzi”.

Cu sau fără chitară, sunteți la fel de bine primiți în rândurile celor care vor recita, cânta și, în cele din urmă, vor crea: versuri, muzică, bucurie și frumos, inspirându-se din poeziile lui Nichita Stănescu.

Citește și: Avram Iancu, eroul cu destin tragic. „Crăișorul munților” s-a stins din viață după ani de suferință

Luna aceasta proiectul „Poezii pe șase corzi” va fi coordonat de Cristian Alexievici, profesor la Liceul de muzică „Regina Maria” Alba Iulia. Acesta este absolvent al The Institute of Contemporary Music Performance London, este interpret, compozitor și orchestrator foarte talentat, care se remarcă în concerte prin calitatea interpretativă superioară și profesionalism.

Așa că: „Dacă îți place să citești, să scrii poezii, să cânți la un instrument sau cu vocea, aceasta este ocazia perfectă să îți exprimi talentul și să te conectezi cu alți pasionați ca tine.”, a transmis Cristian Alexievici.

Proiectul 3.25 Poezii pe șase corzi face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ și este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.
Prin intermediul acestuia, se urmărește promovarea colecțiilor bibliotecii, a poeților, a poeziei și textelor cântate, a cântecelor, a creatorilor, în vederea atragerii de noi categorii de public spre bibliotecă, stimularea actului de creație, cu scop de informare, educare și recreere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șoferii din Alba pericol pe drumurile publice: Mai multe infracțiuni rutiere depistate de polițiști în weekend

Bera Larisa

Publicat

în

Șoferii din Alba pericol pe drumurile publice: Mai multe infracțiuni rutiere depistate de polițiști în weekend Mai mulți șoferi din județul Alba au fost surprinși de polițiști conducând sub influența alcoolului sau fără permis, punând astfel în pericol siguranța tuturor participanților la trafic. Citește și: Tată și fiu din Roșia Montană, REȚINUȚI de polițiști, după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea