Rămâi conectat

Sport

Mâine, ora 17.30, CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr, în Cupa României | „Alb-negrii”, la trântă cu divizionara secundă, pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mâine, ora 17.30, CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr, în Cupa României | „Alb-negrii”, la trântă cu divizionara secundă, pe „Cetate”

CSM Unirea Alba Iulia are parte de un duel de foc miercuri, de la ora 17.30, pe „Cetate”, cu divizionara secundă CSC Șelimbăr, „alb-negrii” propunându-și în acest sezon să acceadă în grupele Cupei României. Este primul test adevărat pentru formația lui Alexandru Pelici în competiția „KO” după cele două victorii categorice obținute în compania unor oponenți care au făcut act de prezență, Industria Galda de Jos (10-0) și CSM Deva (15-0). Lovitura de începere a acestui joc extrem de important va fi dată de Neluțu Luca, actualul team-manager al sibienilor, fost jucător al Unirii Alba Iulia. „Călăreții roșii” au avut un start ca din tun în eșalonul secund, sâmbătă, în primul meci disputat, 3-1 acasă cu Metaloglobus București, echipa lui Constantin Schumacher având o primă repriză de vis (3-0 în minutul 25)! Gruparea din Cetatea Marii Uniri este la al doilea joc într-o săptămână pe arena albaiuliană, însă această confruntare este de cu totul altă factură decât precedenta, acel galop de sănătate cu devenii.

Întâlnim un adversar dintr-un eșalon superior, care a încheiat sezonul trecut pe locul trei. Ne dorim să câștigăm pentru că ne dorim să ajungem cât mai departe în Cupa României Nu va fi un meci ușor, credem în șansa noastră, dar nu e nici pe departe un adversar accesibil”, a precizat antrenorul Alexandru Pelici.

Vom disputa unul dintre cele mai importante întâlniri din acest an pe «Cetate». Cred că după meciul din 2018 cu FCSB, acesta este cel mai important pentru noi, cât și pentru suporteri, cât și pentru suporteri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare, pentru a ne susține”, a menționat Răzvan Fetița, doi dintre coechipierii săi, Raicea și Roșu, evoluând în trecut la CSC Șelimbăr.

Ultima întâlnire directă, în 6 octombrie 2020, pe „Cetate”, tot în turul al treilea al Cupei României, a fost 0-2 (0-0), succes conturat după pauză. Din pricina pandemiei de coronavirus amfitrionii au avut 15 jucători la dispoziție, iar la oaspeți au evoluat Roșu, Curtean, Neacșa sau Cîrstean.

O calificare în play-off ar fi un rezultat excelent pentru gruparea fanion a Albei, ideal înaintea evenimentelor de vineri, 16 august, când se celebrează Centenarul clubului. Programul acelei zile cuprinde o expoziție de fotografie la Palatul Principilor (la ora 14.30) și un meci demonstrativ pe „Cetate”, cu foste glorii precum Ov. Maier, Paleacu, Jercălău, Corpodean, Iurișniți, S. Mărginean, Bran, Pustai, Țălnar sau Șunda


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Miercuri, ora 17.30, pe „Pielarul” din Sebeș | CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în turul al treilea al Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miercuri, ora 17.30, pe „Pielarul” din Sebeș | CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în turul al treilea al Cupei României CS Universitar Alba Iulia are parte de un examen dificil miercuri, de la ora 17.30, în turul al treilea al Cupei României, cu divizionara secundă Unirea Ungheni, pe terenul sintetic al Stadionului „Pielarul” din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea