Rămâi conectat

Curier Județean

MÂINE: Ioana Milculescu, concert la Alba Iulia în Spațiile Ryma. Solista trupei Subcarpați își lansează albumul de debut. Programul evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Ioana Milculescu, concert la Alba Iulia în Spațiile Ryma. Solista trupei Subcarpați își lansează albumul de debut. Programul evenimentului

Ioana Milculescu, solista trupei Subcrapați, va conerta mâine, 17 mai, în Spațiile Ryma, unde urmează să își lanseze albumul de debut. După spectacolul oferit de artistă, cunoscutul DJ Herodot urmează să continue distracția cu un afterparty care va avea loc la clubul Hideout.

Glo prezintă The Tour. Un turneu național, cu cinci opriri în cinci oraşe din România şi o dublă lansare de album. Alba Iulia are onoarea de a fi gazda acestor concerte alături de marile orașe ale țării, Cluj Napoca, Timișoara, Iași și București.

• Ioana Milculescu, solista trupei Subcarpați, îṣi lansează vinilul/ LP I Mare de la Ioana, albumul ei de debut, prezentat de Culese din Cartier.

• Electro Affair ( Herodot, Melak, Von Bülove + invitați) lansează vinilul Palindrome.

Bonusul concertelor live de la Alba Iulia va fi un afterparty cu binecunoscutul DJ Herodot, prezent la toate marile festivaluri de muzica electronica din tara.
Concertele se vor desfașura în curtea acoperită de la Spațiile RYMA începând cu ora 20 iar afterparty-ul în incinta clubului Hideout.

20:00 Opening warmup
22:00 Concert Electro Affair
23:00 Concert Ioana Minculescu
00:00 Afterparty: HERODOT

Prețul unui bilet este de 50 de lei.

🎟 Bilete pe LiveTickets.ro 🎟 (+18).

Povestea The Tour a început în vara lui 2022 la Arome22, Eforie sud, în tabăra de creație, #gloCreativeCamp, unde Bean MC şi Cezar Merveille au fost producătorii muzicali ai celor 2 săptămâni de creație şi a continuat în 2023 la #ElectricCastle2023, unde Ioana Milculescu şi Electro Affair au pus în scenă pentru prima dată Show-urile live.

Descoperă mai multe pe glo.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea