Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Mădălina Duma, pasionată de dans şi Facebook participă la bal pentru experienţă, distracţie şi socializare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mădălina Duma participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia pentru a cunoaşte cât mai multă lume, pentru distracţie şi pentru o nouă experienţă de viaţă. Eleva de la profilul turism intensiv engleză ne spune că nu are probleme cu notele de la şcoală şi că este o elevă silitoare.

Îi place să danseze şi ar vrea ca pe viitor să facă acest sport într-un cadru profesionist. Petrece mult timp ascultând muzică şi socializând pe Facebook. Se caracterizează ca fiind o fire descurcăreaţă, crede în şansele ei de a câştiga balul şi îi place să fie cât mai originală. Nu are un model pe care să-l urmeze şi vrea ca în liceu să fie aşa cum este, o fată bună, sinceră şi care face totul de la sine. Are 1,58 înălţime şi 43 de kilograme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Speră ca în cei patru ani de liceu să-şi facă cât mai mulţi prieteni care să o placă pentru ceea ce reprezintă.

Dacă îţi place Madălina Duma apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=559]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea