Rămâi conectat

Curier Județean

LUNI: Ziua Mondială a Sănătăţii. Albaiulienii îşi vor putea măsura gratuit glicemia, la cortul organizat de TDL în zona BCR Cetate

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cort-anti-frig-tdl-alba-iulia017Luni, 7 aprilie, albaiulienii şi nu numai au ocazia să-şi măsoare glicemia gratuit. Cu prilejiul Zilei Mondiale a Sănătăţii, tinerii democrat liberali din Alba Iulia vor amplasa un cort în zona Cetare, unde  vor face testări gratuite de glicemie, atât trecătorior cât şi celor interesaţi. Cortul TDL va fi amenajat în intervalul orar 15:00-18:00.

De Ziua Mondială a Sănătaţii, Tineretul Democrat Liberal Alba Iulia continuă seria evenimentelor sub egida „Nouă ne pasă” şi amplasează un cort în zona BCR Cetate, Alba iulia, undevor măsura glicemia gratuit doritorilor.

“Nouă ne Pasă” este un proiect amplu, demarat de către TDL Alba Iulia, prin care tinerii din organizaţie doresc să fie mai aproape de albaiulieni. În cadrul programului au mai fost organizate acţiuni  precum „Unitate “SMURD” contra gerului, de tip TDL  şi multe alte evenimente cum ar fi Ora Pămntului  sau Dragobetele. De asemenea, prin acest proiect, tinerii vor să promoveze să încurajeze acţiunile de voluntariat.

Ziua Mondială a Sănătăţii se celebrează în fiecare an în data de 7 aprilie, pentru a marca întemeierea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) în anul 1948 şi reprezintă o oportunitate pentru locuitorii din orice comunitate să se implice în activităţi care pot duce la o stare de sănătate mai bună.

În acest an, tema campaniei este reprezentată de bolile transmise prin vectori.

Scopul acestei campanii este de a sensibiliza populaţia, profesioniştii din domeniul sănătăţii şi autorităţile publice în privinţa ameninţării pe care o reprezintă vectorii şi bolile transmise prin aceştia şi stimularea familiilor şi comunităţilor pentru a acţiona şi a se proteja.

Citiţi şi Inspectorii DSP Alba informează comunitatea despre bolile transmise prin vectori, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea