Rămâi conectat

Ştirea zilei

ASTĂZI: Apa, ÎNTRERUPTĂ pentru 40 de ore în mai multe localități din Alba, din cauza unor lucrări. Zonele afectate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Operatorul regional APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că în data de 12.04.2021, începând cu ora 22:00, va efectua lucrări de înlocuire a unei vane defecte aferentă aducțiunii de apă DN1200 (FIR II) în zona localității Petrești.

Astfel, se va întrerupe furnizarea apei potabile în următoarele localități: com. Vinț, com. Pianu, Daia, localitățile de pe Valea Secașelor, Oarda de Sus, com. Ciugud, zona industrială Drâmbar, com. Berghin, com. Ohaba, com. Sântimbru (Totoi, Dumitra), com Cricău, com Ighiu, com Galda de Jos, com Mihalț, com. Crăciunelul de Jos, com Bucerdea Grânoasă, com Sâncel, com. Șona, com Valea Lungă, Stremț, zona Tifra, com. Mirăslău in localitățile Mirăslău si Decea, com. Unirea, Noșlac, orașul Ocna Mureș.

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore, fapt care ar putea afecta si rezervele de apă existente în rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot apărea, pentru mai multe zile, depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții să folosească apa numai în scopuri menajere. De asemenea, depășiri ale parametrului turbiditate pot apărea și în timpul execuției lucrărilor, putând fi afectat si municipiul Alba Iulia.

Astfel, eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Va mulțumim pentru înțelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea