Rămâi conectat

Actualitate

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca românii să se pensioneze la 70 de ani: „E o temă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca românii să se pensioneze la 70 de ani: „E o temă”

Premierul a reacţionat miercuri seară, la Bruxelles, la declaraţiile Ralucăi Turcan privind varianta ca angajaţii să se pensioneze la 70 de ani.

Guvernul ia în discuţie posibilitatea ca vârsta de pensionare să fie 70 de ani, în loc de 65 de ani ca în prezent, pentru persoanele care vor să muncească mai mult. ″Momentan, este doar o discutie″⁣, a spus premierul Orban, aflat zilele acestea într-o vizită la Bruxelles.

″E o temă care se discută. Posibilitatea ca după vârsta de pensionare în anumite categorii de activitate oamenii care își doresc să lucreze în continuare să poată lucra fără să le mai fie condiționată posibilitatea de a lucra de niște decizii administrative. Să poată lucra pur și simplu mai mult decât vârsta de pensionare.″⁣

Recent, vicepremierul Raluca Turcan a explicat ca se lucreaza la un proiect care sa dea opţiunea angajatilor sa lucreze până la 70 de ani. Turcan a precizat in schimb ca nu crede ca România este pregătită pentru impunerea pensionării obligatorii la 70 de ani.

sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete culturale 2024: Ce valoare vor avea în semestrul al II lea al anului și pentru ce pot fi utilizate

Bera Larisa

Publicat

în

Tichete culturale 2024: Ce valoare vor avea în semestrul al II lea al anului și pentru ce pot fi utilizate Ministerul de Finanțe a publicat pe data de 2 septembrie 2024 un proiect legislativ pentru stabilirea valorii sumei indexate care se acordă sub formă de tichete culturale pentru semestrul II al anului 2024. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea