Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Școala Generală nr.2 din Alba Iulia. Elevii, însoțiți de către profesori la intrarea în clădire pentru siguranță

Adela Spătar

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Au început lucrările de reabilitare a Școlii Generale care aparține Colegiului Tehnic „Apulum” , lucrări finanțate din bani primiți de la Guvern. Până la finalizare, elevii vor ieși sau vor intra în clădire însoțiți de cadrele didactice, pentru siguranța lor.

Clădirea Școlii Generale care aparține Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia este în plin proces de reabilitare. Ceremonia de deschidere a noului an școlar, care de obicei se ținea în fața clădirii Școlii Generale, s-a ținut lângă liceu.
Reabilitarea a început la sfârșitul anului școlar 2018-2019, în luna mai 2019. Se izolează clădirea și se schimbă acoperișul școlii, iar elevii claselor 0-8 vor învăța și studia în condiții foarte bune. Reabilitarea a fost plătită de Primăria Municipiului Alba Iulia, prin intermediul unor bani de la Guvern.
Elevii vor intra și vor ieși din clădire însoțiți de învățători și profesori pentru siguranța lor, pe durata rămasă a reabilitărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii Noaptea Cercetătorilor Europeni se organiează anul acesta în 400 de orașe din 25 de țări europene, printre care și Alba Iulia. Vineri, 27 septembrie 2024, participanții la eveniment se pot bucura de lumea fascinantă a științei prin experimente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea