Rămâi conectat

Sport

Luceafărul Oradea – Unirea Alba Iulia 3-2 (2-0) | Înfrângere dramatică a „alb-negrilor”, Lăsconi – golul victoriei împotriva fostei echipe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a pierdut dramatic în fieful liderului, scor 2-3 (0-2), după ce a reușit să egaleze în a doua repriză, golul victoriei fiind marcat de ex-uniristul Daniel Lăsconi.

Într-o primă repriză dominată de gazde, în care Angeru a făcut minuni între buturi, amfitrionii au punctat prin  Mitrică (39, șut din 10-11 metri, la pasa lui Pașca) și Paraschiv (43, penalty, faultat Mitrică de R. Ivan). Oaspeții au avut o revenire de senzație, marcând în două rânduri, prin Mărgărit (64, a finalizat cu un șut de la 12 metri) și  Frăsineanu (73, după un șut centrare a lui Al. Giurgiu). Finalul a fost unul dramatic în care Lăsconi a adus toate punctele în contul primei clasate, prin reușita din minutul 85, prima a sa în tricoul „roș-albaștrilor”, la o greșeală în defensiva uniristă (centrare Paraschiv și reluare cu capul, din 7-8 metri, a fostului unirist, revenit după o accidentare).

*Mihai Manea: „Plecăm cu mâna goală, deși jucăm fotbal”

Aceleași fluctuații de concentare, ne-au costat azi punct sau puncte. În prima repriză am fost mai absenți, însă a doua am controlat-o, însă, în loc să fructificăm ocaziile avute, am greșit în defensivă și asta ne-a costat. E păcat că plecăm de fiecare dată cu mâna goală, deși jucăm fotbal„, a menționat Mihai Manea.

Luceafărul: F. David – Gunie, D. Pop, Core, Roș, Pașca, Peter, Mitrică, Maxin, Ludușan, G. Paraschiv; rezerve Răileanu, Papp, Maxim, Lasconi, Mintaș, F. Drăgan, Gheban. Antrenor Dragoș Militaru.

Unirea: Angeru – F. Morar (82, Joldeș), R. Ivan, Guț, Ad. Matei (61 Al. Giurgiu) – Petresc, Tat (49, Bârdea) – Fetița (86, Mateș), Selagea, Frăsineanu – Mărgărit; rezerve Sporea, Mardare, C. Avram. Antrenor Mihai Manea.

Foto: Teodor BIRIȘ, Jurnal Bihorean


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea