Rămâi conectat

Curier Județean

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul final Under 13 de baschet feminin

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În urma turneului semifinal la baschet feminin Under 13 găzduit de Alba Iulia timp de trei zile, echipa gazdă LPS Alba Iulia (antrenor Nicuşor Marcu) şi-a atins obiectivul şi s-a calificat între primele 8 echipe din ţară.
Formaţia din Cetatea Marii Uniri s-a clasat pe locul 4 în ierarhia turneului, după CSŞ Bega Timişoara, LPS Arad (un conflict verbal între cei doi antrenori la finele meciului direct, Ildiko Sereş şi Nicuşor Marcu) şi LPS Galaţi.
Albaiuliencele au înregistrat două victorii (în primul meci 66-34 cu Phoenix Constanţa), respectiv trei eşecuri, după cum urmează: 52-61 cu LPS Arad, 45-75 (16-21, 11-23, 10-17, 8-14) cu CSŞ Bega Timişoara şi 29-47 (12-5, 8-7, 5-18, 4-17) cu LPS Galaţi.
În partida decisivă, LPS Alba Iulia a învins clar, 51-9 (19-2, 6-6, 10-1, 16-0) pe ACS KSE Tg Secuiesc, remarcându-se faptul că oponentele au marcat un unic punct în ultimele două sferturi! În această confruntare pentru LPS Alba Iulia au înscris Bianca Burlacu – 22 de puncte, Alexandra Boţan – 12, Andreea Ţetcu – 8, Andreea Fleşer – 6, Paula Maier – două, Adela Vintilă – unul.
LPS Alba Iulia a acces astfel la turneul final al întrecerii juvenile baschetbalistice, programat în luna aprilie. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge!

Unirea Ziarul

Publicat

în

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge! Un bărbat din Alba Iulia care a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea