Rămâi conectat

Sport

Loredana Popa, cea mai bună jucătoare a Programului de Dezvoltare a Fotbalului feminin, convocată la Naţionala U15

Dragoş Suciu

Publicat

în

Loredana si Belo01Programul de dezvoltare al fotbalului feminin din România – proiect aprobat de FRF și UEFA, început în acest an, scoate la rampă fete care nu au fost până acum participante în competiții oficiale și nu au fost legitimate.

Loredana Popa, cea care a fost desemnată golgheter și jucătoarea turneului de dezvoltare, desfășurat în perioada 7-9 iunie la Alba Iulia, este acum în fața primei convocări la lotul național U15 (jucătoare născute în anul 1999).

Vreau să joc fotbal de performanţă, pentru că îmi place foarte mult sportul. Deocamdată practic acest sport de plăcere, cu prietenii, dar aştept ziua de luni să merg la Braşov, la echipa naţională pentru a arăta că am potenţial. Mă pregătesc foarte bine şi la şcoală, dar fotbalul rămâne cea mai mare pasiune a mea”, a declarat  Loredana.

După acest turneu, trei jucătoare remarcate din selecționata județului Alba: Loredana Popa (Pănade), Andreea Fleşer și Anamaria Bogin (ambele din Aiud), au participat la Ocna Șugatag, în perioada 28 iunie – 5 iulie, la centrul de excelență unde au avut parte de un program de pregătire condus de antrenorii loturilor naționale de fotbal feminin: Maria Delicoiu și Mirel Albon.

Săptămâna viitoare (în perioada 15-21 iulie) la Brașov, se va desfășura un turneu internațional de fotbal feminin. În componența naționalei României este prezentă și Loredana Popa, aflată astfel la prima convocare oficială la națională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea