Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO/ FOTO: ”Crăciunu` din 21”: Spectacol de imagini proiectate în Piața Cetății și peste 1.000 de pachete cu dulciuri pentru micuții albaiulieni care participă la evenimentul din Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

În acest an, ”Crăciunu` din 21” aduce un spectacol de imagini proiectate în Piața Cetății și peste 1.000 de pachete cu dulciuri pentru micuții albaiulieni care vor participa la eveniment

În acest an, municipalitatea le oferă micuților, pe lângă tradiționalul cadou dulce, și un spectacol de imagini de basm, proiectate pe zidul unității militare din Piața Cetății, pe fondul sonor special al muzicii de sezon.

Alături de sponsorul Kaufland, administrația locală le-a pregătit copiilor peste 1.000 de pungi cu dulciuri într-o cantitate impresionantă (aproximativ 2 kilograme), în care, pe lângă suc, bomboane, ciocolată și biscuiți vor găsi și câte o periuță și o pastă de dinți, cu recomandarea să le folosească neapărat, după ce se înfruptă din cadouri.

Nu au fost uitați nici cei mari, care însoțesc copiii la sărbătoare. Ei vor primi calendare și cartele de telefon prepay, oferite de Vodafone, celălalt sponsor al evenimentului.

Locuitorii municipiului Alba Iulia sărbătoresc, de câțiva ani, Crăciunul în data de 21, în Piața Cetății, acolo unde este amenajat parcul sărbătorilor de iarnă.

Aici este deja deschis și patinoarul iar în centrul pieței tronează bradul. De jur-împrejurul bradului sunt amplasate mai multe căsuţe unde se comercializează vin fiert, dulciuri, produse hand-made şi alte obiecte ce pot fi oferite cadou.

[nggallery id=6617]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | INCENDIU izbucnit la o anexă gospodărească în Blaj: Intervin pompierii cu două autospeciale

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE | INCENDIU izbucnit la o anexă gospodărească în Blaj: Intervin pompierii cu două autospeciale Un incendiu a izbucnit marti, 13 august, în jurul orei 15.40 la o anexă gospodărească din Blaj. Citește și: UPDATE | INCENDIU izbucnit la o locuință din Mogoș: Intervin pompierii din Câmpeni și SVSU Mogoș Garda de interventie Blaj intervine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea