Rămâi conectat

Politică Administrație

LIVE VIDEO | Care este stadiul de pregătire a școlilor din Alba, înainte de începerea noului an școlar 2024-2025. Autoritățile, verificări în teren la unitățile de învățământ din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Care este stadiul de pregătire a școlilor din Alba, înainte de începerea noului an școlar 2024-2025. Autoritățile, verificări în teren la unitățile de învățământ din județ

Vineri, 6 septembrie, la sediul Prefecturii Alba, a fost organizată o conferință de presă în cadrul căreia autoritățile prezintă stadiul de pregătire al unităților de învățământ preuniversitar din județ înainte de începerea noului an școlar 2024-2025.

Citește și: Când începe şcoala în septembrie 2024: Care este structura anului şcolar 2024-2025

La conferință participă prefectul Nicolae Albu, Dan Cherecheș-Inspector școlar adjunct ISJ, Alexandru Sinea-director executiv DSP Alba, Cms șef Mihai Rus- Adjunct al șefului IPJ Alba, Col. Ovidiu Costea- Inspector șef ISU Alba, Col Cosmin Jurcoveț Adjunt al IJJ Alba.

Tema conferinței se referă la stadiul de pregătire al unităților de învățământ preuniversitar din județul Alba în vederea începerii noului an școlar 2024-2025.

Au fost analizate rezultatele evaluărilor unităților de învățământ preuniversitar din județul Alba, urmând ca mâine aceste rezultate să fie prezentate pe larg în cadrul unei conferințe de presă.

Toate unitățile de învățământ sunt pregătite să își primească elevii în condiții de siguranță și conformitate cu normele în vigoare.

Prefectul Nicolae Albu a subliniat faptul că toate instituțiile implicate colaborează eficient pentru a asigura un început de an școlar sigur și bine organizat, punând accent pe sănătatea și siguranța elevilor și a personalului didactic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria municipiului Sebeș achiziționează două autovehicule electrice hibrid, plug-in. Licitația, lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Primăria municipiului Sebeș achiziționează două autovehicule electrice hibrid, plug-in. Licitația, lansată pe SEAP Primăria municipiului Sebeș urmează să achiziționeze două autovehicule noi cu sistem de propulsie electric hibrid (plug-in). Licitația de peste 200.000 de lei a fost lansată recent pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Citește și: Cantina liceului „Corneliu Medrea” din Zlatna va fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea