Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

LIVE-SCOR: Unirea Dej – Unirea Alba Iulia 0-0 | „Alb-negrii”, al doilea punct extern

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Unirea Alba Iulia a reușit o remiză albă la Dej, al doilea punct extern pentru “alb-negrii” din acest tur, elevii lui Mihai Manea punând astfel punct unei serii negative de trei înfrângeri consecutive

*Mihai Manea: „Am dominat jocul”

„Am dominat jocul de la un capăt la celălalt, am avut o multitudine de ocazii, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Sperăm să încheiem turul cu o victorie, aem un meci foarte greu cu SCM Zalău în ultima rundă„, a spus antrenorul Mihai Manea.

Dejenii puteau deschide scorul în minutul 2, când Florin Blaj a executat o lovitură liberă, de la 18 metri, puțin pe lângă poarta adversă. Oaspeții au ratat apoi o ocazie uriașă, Frăsineanu, din 4 metri, fiind blocat fabulos, cu piciorul, de Farcaș. În minutul 20, Blaj, cu capul, nu i-a pus prea mari probleme lui Sporea.

Au urmat apoi două ratări pentru oaspeți, ambele cu capul, Guț și Ivan trimițând peste. În minutul 31, Peter a pătruns în careu și a șutat, însă Sporea a respins. Până la pauză, Mărgărit și Fetița au combinat frumos până în careul dejean și Farcaș a fost din nou salvator pentru gazde.

Imediat după reluare, Fetița – aflat în poziție centrală, ideală – a ratat execuția și șansa de a deschide scorul. În minutul 73, tot el a trimis din lateral și Farcaș a scos de sub transversală. La cealaltă poartă, Bogdan Pop a bătut o lovitură liberă, însă Sabo, cu capul, nu l-a putut învinge pe Sporea. Nici Florin Blaj nu a fost mai norocos la faza următoare. Decarul a atacat ”scurtul” – dintr-o poziție asemănătoare celei din care a marcat la Turda, dar goalkeeper-ul oaspeților a fost la post.

În minutul 83, dejenii și-au pus mâinile în cap la ratarea lui Kereki, cu capul, când Sporea s-a întins și a scos de lângă bară. Și Farcaș a avut apoi o intervenție mare la execuția din 10 metri a lui Mărgărit. În minutul 86, Bogdan Pop a bătut bine o lovitură liberă de la distanță, numai că fundașul Kereki nu a fost inspirat, din 5 metri. Ultima ocazie de gol le-a aparținut fotbaliștilor din Alba Iulia. Același Fetița, din alunecare, putea aduce victoria pentru coechipierii săi, dar Farcaș – de altfel extrem de sigur azi – a reținut.

Antrenorul oaspeților Mihai Manea a efectuat 4 modificări în formula de start comparativ cu jocul de la Sănătatea, titularizându-i pe Sporea (după 8 runde), R. Ivan, Guț și Tat, în detrimentul lui Angeru, Mardare, Al. Giurgiu și Mateș.

Echipe de start:

Unirea Dej: D. Farcaș – Kereki, Plăian, Al. Pap, Sabo, Cătinean, Peter, F. Blaj, R. zaharia, Al. Blaj, B. Pop; rezerve Cr. Pop, Satmar, Ad. Farcaș, Benko. Antrenor Ionuț Bal.

Unirea Alba Iulia: Sporea – R. Ivan, I. Neag, Guț, Tat – F. Morar (46, Selagea), Al. Petresc (81, Mateș), Bârdea, Frăsineanu – Fetița, Mărgărit; rezerve Angeru, Al. Giurgiu, Mardare, C. Avram, Joldeș. Antrenor Mihai Manea.

“Alb-negrii” au alunecat periculos pe tobogan, cu trei înfrângeri succesive (ultima, 1-4 cu “virușii verzi” – cea mai drastică din această stagiune) și o singură victorie în anterioarele 9 întâlniri (doar 6 puncte adjudecate). Un șir al dezamăgirilor pentru echipa albaiuliană, ce a decepționat în acest răstimp, intrând implicit în hora retrogradării după aceste rezultate negative.

Arbitri: Al. Gornic (Arad), An. Pantea (Arad), L. Berariu (Moroda) Observator C. Pop (Satu Mare), C. Dan (Zalău)

Sursa: Răzvan CĂUCEAN, Dej24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea