Rămâi conectat

Sport

LIVE-SCOR: CS Ocna Mureș – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-3 (0-2) | „Soda dragă”, un nou eșec intern, al 10-lea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

„Soda dragă” a suferit un nou eșec pe „Stadionul Dragostei”, în întâlnirea cu Gloria Lunca Teuz Cermei, scor 1-3 (0-2), terminând cu un om mai puțin

Echipa lui Mihai Manea a înregistrat al 4-lea eșec la rând în retur și al 10-lea din tot atâtea meciuri pe teren propriu, în vreme ce arădenii au bifat prima victorie externă din partea a doua a campionatului. CS Ocna Mureș dezamăgește de la o etapă la alta și este condamnată la retrogradare cu numai două puncte strânse. Pentru oaspeți au punctat Dolga (9), Capătă (39 și 53, din penalty), iar golgheterul Val. Drăgan (87) a redus diferența.

*George Țălnar: „La noi criza se adâncește”

A fost un meci în care am dorit să arătăm altfel, l-am și pregătit în acest sens, le-am transmis băieților, însă criza la noi se adâncește, nu reușim să ne mobilizăm. Concluzia băncii tehnice este că este o culpă comună a celor care se ocupă de echipă, ne asumăm greșelile. Noi ca antrenori nu cedăm, să vedem ce se dorește la club. Însă dacă cei care au venit nu înțeleg că au fost aduși să schimbe fața echipei și fața jocului, o să facem anumite modificări în echipă și o să joace doar cei care se implică și se dăruiesc 100 la sută. În situația în care suntem avem nevoie de atitudine în teren. Aici nu mai e vorba de matematică în clasament, e vorba doar de orgoliu. Pe fondul blocajului psihic, apar și micile ciupeli din partea arbitrilor, întrucât am avut un penalty la 0-1, iar peste 3 minute au primit adversarii o lovitură de pedeapsă ușor acordată, plus neșansa, toate corelate duc la un parcurs dezamăgitor. Toate lumea trebuie să înțeleagă că în situația în care suntem e nevoie de atitudine„, a declarat George Țălnar, secundul ultimei clasate.

În minutul 65, Borșoi, de la gazde a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Și Guiescu (73) a văzut cartonașul roșu

*1-3, MIN. 87: Marcu a centrat din stânga, Val. Drăgan a preluat în careu și a trimis sec, sub bară, la colțul scurt

*0-3, MIN. 53: același CAPĂTĂ a transformat un penalty, după faultul lui Borșoi la Matiș

*min. 44: Matiș, singur cu portarul a șutat pe lângă

Min. 42: Vlad a centrat de pe stânga, Matiș reia incredibil din 6 metri pe lângă

*0-2, MIN. 39: CAPĂTĂ a transformat un penalty, faultat fiind Matiș de Vaidasigan

Min. 35: Coltor a centrat din stânga, gazdele cer henț și penalty la Polgar, dar arbitrul nu dă nimic

Min. 28: Capătă îl lansează pe Matiș, acesta încearcă să-l dribleze și pe portar, dar își face prea lung balonul

*min. 25: F. Morar a centrat și Culda a reluat în portar

min. 11- dubla ocazie Coltor din pozitie de unu la unu

min. 9, 0-1, gol Cermei! recentrare Matiș la un corner și DOLGA înscrie cu capul din careu

Echipe probabile:

CS Ocna Mureș: Angeru – L. Dan, Vaidasigan (46, Guț), Borșoi, Cl. Marcu – P. Man, Cimpoieșu – F. Morar (69, A. Gherman), Hidișan, S. Culda (46, Val. Drăgan) – Coltor (77, S. Șimandi); rezerve Decean – Bedelean, Kiss. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar și Petre Clep.

Gloria: Gârlea – Polgar, N. Varga/cpt, Dolga,  Vlad – Mager, Prună, Vezan, Deta – Capăt[, Matiș; rezerve Stănilă, Sabău, Bulză, Iuga, Ciubotariu, Mihuța, Gruiescu. Antrenor Radu Anca.

Arbitri: Cl. Gaitin (Timișoara), I. Cozorici (Zalău), Al. Ilie (Bocșa) Observatori J. Fodor (Odorheiu Secuiesc), C. Semen (Tg. Jiu)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Experimentatul apărător Ionuț Balaur, la CSM Unirea Alba Iulia, a patra achiziție a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul apărător Ionuț Balaur (36 de ani) a semnat cu divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia, care a anunțat al 4-lea transfer din această perioadă, după Blănaru (36 ani), A. Voinea (31 ani) și Jorza (24 de ani) Balaur este al treilea jucător care a lucrat în trecut cu antrenorul Alexandru Pelici și care acceptă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea