Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 24-a, Olimpia Aiud – ASC Pianu 2-0 (1-0) *Trei eliminări, un arbitraj contestat de gazde și un penalty ratat de oaspeți!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, în uvertura etapei a 24-a a Ligii a IV-a, Olimpia Aiud a întâlnit ASC Pianu și s-a impus cu 2-0 (1-0). Olimpia Aiud-Dalia Sport Daia Romana47Meciul a însemnat o partidă încinsă, cu trei eliminări, una în tabăra gazdelor: Cotoară (43), respectiv două în cea a vizitatorilor: Popescu (62) și An. Furdui (85, la 6 minute după ce a intrat în teren)

*Stelea a tras în bară din penalty, la 1-0!

Maniera centralului Vasile Rodina de a conduce partida i-a înfuriat pe oficialii aiudeni, ce au izbucnit la finele jocului. În minutul 72, Stelea (ASC Pianu), la scorul de 1-0, a ratat o lovitură de pedeapsă (a tras în bară), penalty-ul dictat fiind contestat vehement de gazde.

Sunt foarte supărat pentru maniera de arbitraj a domnului Rodina. A acordat un penalty imaginar pentru ASC Pianu, la scorul de 1-0. Noroc că a fost ratat, pentru că am vrut să retrag echipa de pe teren. Și-a bătut joc de noi și din acest motiv vreau să renunț, să nu mă mai implic la Olimpia„, a tunat Ioan Demeter, conducătorul gazdelor. Fără antrenorul Radu Andone, ce nu s-a prezentat la meci (Remus Țălnar a asigurat banca tehnică, luni se va lua o decizie în privința lui Andone), amfitrionii s-au impus grație reușitelor semnate de Guț (7), Felindean (75).

Tehnicianul ce a fost la Industria Galda s-a supărat la Teiuș, etapa precedentă, unde a plecat la pauză și sunt șanse să încheie colaborarea cu gruparea aiudeană.

Olimpia a urcat pe locul al 3-lea cu 45 de puncte, iar ASC Pianu rămâne pe poziția a 9-a cu 29 de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Viitorul Sântimbru în faza regională a Cupei României: adversari Voința Sibiu și Inter Cristian (Brașov)! Vezi programul meciurilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru în faza regională a Cupei României: adversari Voința Sibiu și Inter Cristian (Brașov)! Vezi programul meciurilor Viitorul Sântimbru va juca în Cupa României, faza regională, cu Voința Sibiu (Sibiu) și Inter Cristian (Brașov). În cazul în care va câștiga grupa, echipa lui Adrian Bicheși va susține finala în deplasare, în 20 iulie, adversar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea