Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: victorii pentru CS Universitatea Alba Iulia, Voința Stremț și Spicul Daia Română

Dan HENEGAR

Publicat

în

În primele partide ale rundei a 10-a a Ligii a 4-a, s-au consemnat victorii pentru CS Universitatea Alba Iulia, în inferioritate numerică mai bine de o repriză, Voința Stremț și Spicul Daia Română, formația lui Ștefan Fogoroși continuând seria invincibilității, însă Nicolae Linca Cergău s-a predat cu greu. În partida de pe „Aiudelul”, dintre Olimpia Aiud și Voința Stremț, s-au impus oaspeții, scor 2-1.

CS Universitatea Alba Iulia – Inter Unirea 3-1 (2-1)

*Marcatori: Apetri (17), Cl. Oara (27), R. David (31), respectiv A. Helerea (37, penalty) *În minutul 36, portarul Iancău (CSU) a fost eliminat.

Trei goluri spectaculoase în contul studenților: Apetri (lovitură liberă), Cl. Oara (voleu în vinclu), R. David (foarfecă laterală), dar și o inferioritate numerică mai bine de o repriză, după eliminarea portarului Iancău, fază la care vizitatorii au redus ecartul, din lovitură liberă (sursa CS Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, pagina de facebook)

Olimpia Aiud – Voința Stremț 1-2 (0-2)

Marcatori: Nimaș (70), respectiv Epure (10), Dreghiciu (34).

 

Gazdele au solicitat două lovituri de pedeapsă în aceeași fază, minutul 90+4, pentru henț și fault.

Spicul Daia Română – Nicolae Linca Cergău 2-1 (0-0)

Marcatori: Brânză (58, 88), respectiv C. Diaconu (70).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea