Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Lansarea vaccinului anti-COVID de la Johnson&Johnson, amânată în Europa după apariția cazurilor de cheaguri de sânge în SUA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lansarea vaccinului anti-COVID de la Johnson&Johnson, în Europa, va fi amânată după apariția cazurilor de cheaguri de sânge în SUA, a anunțat grupul american.

Într-un comunicat de presă, compania subliniază că sănătatea persoanelor care folosesc produsele sale este prioritatea numărul unu.

„Suntem conștienți de o tulburare extrem de rară care implică cheaguri de sânge în combinație cu trombocite scăzute la un număr mic de persoane care au primit vaccinul nostru COVID-19”, se arată în comunicat.

Johnson&Johnson menționează autoritățile medicale din SUA analizează șase cazuri raportate în Statele Unite din peste 6,8 milioane de doze administrate și, dintr-o precauție extremă, CDC și FDA au recomandat o pauză în utilizarea vaccinului.

Compania anunță că lucrează îndeaproape cu experți medicali și autorități din domeniul sănătății și susține cu tărie comunicarea deschisă a acestor informații către profesioniștii din domeniul sănătății și către public.

România urma să primească miercuri prima tranșă de 60.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când începe Postul Crăciunului 2024: Ce zile de post mai sunt până la sfârșitul anului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când începe Postul Crăciunului 2024: Ce zile de post mai sunt până la sfârșitul anului În afară de zilele cu dezlegare, care sunt însemnate cu harți, zilele de miercuri și vineri sunt zile de post în tot timpul anului, potrivit calendarului creștin ortodox. În fiecare an sunt cinci intervale de post mai lungi, iar anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea