Rămâi conectat

Sport

„La Târgovişte vreau să se repete istoria”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Golgheterul unirist Bogdan Bucurică va fi sâmbătă pentru a treia oară în postura de adversar al unei echipe din oraşul natal, în precedentele două vizite lângă Turnul Chindiei, cu el în teren, Unirea s-a impus de fiecare dată (2-1 în 2008 şi 4-2 în 2009) împotriva formaţiei FCM Târgovişte. „Nu va fi un joc special, sau o presiune suplimentară. Am mai evoluat acasă, m-am simţit bine şi mi-aş dori să se repete istoria”, a spus fundaşul lateral în vârstă de 25 de ani, fost coechipier cu R. Dobre la Gloria Bistriţa, S. Rădoi sau B. Verdeş la Alba Iulia. „Spre deosebire de precedentele dueluri acum întâlnim o formaţie gazdă mult întărită, organizată, ce visează la promovare”, a mai adăugat fotbalistul ce a înscris 3 goluri în actuala stagiune. „Mi-aş dori să marchez iar, precum în celelalte deplasări ale lunii octombrie, la Severin şi Baia Mare, dar important va fi să câştige echipa”, a mai spus Bucurică. Dacă mijlocaşul C. Cornea s-a antrenat normal ieri, în schimb Negură (dureri la glezna dreaptă) s-a pregătit separat. „Suntem de câteva jocuri în scădere de turaţie, se vede asta în teren şi rezultate. Nu ne permitem să călcăm strâmb, deoarece două runde fără puncte ne-ar duce în zona periculoasă a ierarhiei”, a conchis apărătorul stânga.
lSorin Rădoi căpitan al Chindiei
Cu 20 de partide pe prima scenă în „alb-negru” în campionatul 2009-2010, Sorin Rădoi a fost printre primii echipieri ai Unirii ce şi-a depus memoriu după retrogradare şi a câştigat suma de 10.000 euro (rate neachitate), împotriva deciziei şefilor de a-i amenda pe jucători. „Sper că punctele pierdute la Timişoara să le recuperăm pe teren propriu, cu Alba Iulia. Ştiu că va fi un meci greu, deoarece şi Unirea beneficiază de jucători cu experienţă, dar noi sperăm să avem publicul de partea noastră, pentru a face un joc cât mai bun, iar la final să câştigăm. Trebuie neapărat să învingem, pentru a rămâne cât mai sus în clasament, lângă principalele formaţii ale seriei”, a declarat căpitanul grupării târgoviştene pentru Jurnal de Dâmboviţa, avansat de Silviu Dumitrescu în postura de mijlocaş central.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea