Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

JOI și VINERI: COD GALBEN de caniculă în Alba și alte 30 de județe din țară. Temperaturi de până la 37 de grade Celsius. Zonele vizate

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Meteorologii au emis o atenţionare meteorologică Cod galben de caniculă şi disconfort termic pentru joi şi vineri, valabilă în județul Alba și alte 30 de județe din țară. Temperaturile vor ajunge până la 37 de grade Celsius.

meteoPotrivit Administrației de Meteorologie, joi, 6 august şi vineri, 7 august, în Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei şi jumătatea sudică a Moldovei, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35…37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

În după-amiaza zilei de miercuri, 5 august, local în sudul şi vestul ţării şi izolat în centru, disconfortul termic se va accentua şi local se vor înregistra temperaturi de 35…36 de grade.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cota de impozitare pentru anumite venituri crește la 70%. La ce trebuie să fie vigilenți contribuabilii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cota de impozitare pentru anumite venituri crește la 70%. La ce trebuie să fie vigilenți contribuabilii A fost adoptată o schimbare importantă în impozitarea veniturilor a căror proveniență nu poate fi dovedită. Conform legii nr. 296/2023, privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare în România pe terment lung, cota de impozitare va fi majorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea