Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

JOI: Lansări de carte și momente muzicale, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BIBLIOTECA martie 2016Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba şi Uniunea Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara, vă invită joi, 31 martie, ora 18.00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, la o întâlnire cu doi autori şi cărţile lor: Maria-Cornelia Postescu, care îşi lansează volumele Târziul Șansei (vol. I și II) și 101 Scrisori Rătăcite, respectiv Ion Kamla, cu volumul Alfa și Omega.

Prezentarea celor doi autori și a volumelor amintite revine doamnei Mioara Pop, directoarea Bibliotecii Județene și domnului Aurel Pantea, președintele filialei Alba-Hunedoara a USR.

Alături de cei doi autori, vor mai fi prezenți, pentru a încânta publicul cu muzica lor: Raluca Lucia Câmpean – soprană, Ovidiu Pârjol – pian, Liviu Cernat – vioară, care vor susține un recital vocal-instrumental, intitulat ”Armonii de primăvară” și Corina Ofelia Corpodean, care va susține un minirecital de muzică folk. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce posturi sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce posturi sunt disponibile Au început înscrierile pentru sesiunea iulie-august 2024 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia. Termenul limită este până în 19 mai. La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,UNIREA” al judeţului Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea