Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Iulia Adriana Oana Badea, primar al orașului Aiud, inclusă în TOP 100 FEMEI DE SUCCES de revista Capital

Bera Larisa

Publicat

în

Iulia Adriana Oana Badea, primar al orașului Aiud, inclusă în TOP 100 FEMEI DE SUCCES de revista Capital

Revista Capital premiază femeile care fac performanță în România în cadrul Galei Capital Femei de Succes. Pentru ediția din 2024, evenimentul a avut loc pe 20 iunie, la ONE Club București și a reunit femei lider din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social, sportiv și mass-media.

În ediția din acest an, primarul orașului Aiud, Iulia Adriana Oana Badea, a fost inclusă în Top 100 Femei de Succes pentru proiectele care au avut o contribuție semnificativă asupra comunității, potrivit revistei Capital.

„Revista Capital a trimis o solicitare înainte de alegeri prin care mi-a transmis că sunt inclusă în proiectul TOP 100 femei de succes. Am fost onorată pentru faptul că m-au inclus în acest top, pornind de la activitatea mea în administrație și acest lucru e un prilej de mare bucurie” a declarat pentru ziarulunire.ro Iulia Adriana Oana Badea.

Gala Capital Top 100 Femei de Succes reunește constant peste 200 de persoane și este o oportunitate pentru a întâlni cei mai importanți specialiști în domeniile lor de activitate și pentru a crea conexiuni relevante în industrii diverse.

„Top 100 Femei de Succes din România” are la bază în principal carierele de succes pe care femeile respective au reușit să și le construiască, indiferent de domeniul în care activează: business, sport, politică, medicină, societatea civilă, etc.

Criterii Top 100 Femei de Succes

– Realizările
– Notorietatea
– Cariera
– Impactul și implicarea socială
– Situația financiară
– Povestea
– Influența

Categorii de premii

– Antreprenoriat
– Management
– Administrație publică
– Societatea civilă
– Sport
– Comunicare
– Mass-Media
– Emisiuni de divertisment
– Cultură
– Educație și Cercetare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

Dr. George Ciorogar, originar din Alba, medic apreciat și pictor tot mai cunoscut: „Să nu uităm să ne bucurăm de lucrurile simple, care nu costă nimic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dr. George Ciorogar, originar din Alba, medic apreciat și pictor tot mai cunoscut: „Să nu uităm să ne bucurăm de lucrurile simple, care nu costă nimic” George Ciorogar este medic chirurg. S-a născut la Alba Iulia, a absolvit Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și Facultatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea