Rămâi conectat

Societate

Iubire şi speranţă pentru cei nevoiaşi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

  •  BIROUL DE RELAŢII CU PUBLICUL

Având în vedere că suntem o organizaţie neguvernamentală constituită de 22 de ani, a devenit o tradiţie să sărbătorim festiv ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI în funcţie de sprijinul şi ajutorul primit de la sponsorii şi colaboratorii noştri fideli. În anul acesta, în 24 iunie, s-a împlinit deja o lună de când am sărbătorit împreună acest frumos eveniment, întrucât Teatrul de păpuşi „Prichindel” numai atunci ne-a putut asigura sală pentru că au avut mai multe spectacole aniversare, împlinindu-se 60 de ani de la constituire, iar apoi a fost şi sărbătoarea „Zilele oraşului”. Noi ne-am bucurat mult că această zi, 24 mai, chiar dacă a fost mai devreme decât 1 Iunie, Ziua copilului, a avut o semnificaţie religioasă specială: Înălţarea Domnului, astfel că ne-am putut bucura din nou de prezenţa preotului paroh Adrian Dobrin de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Centru, care de început ne-a binecuvântat această frumoasă întrunire şi apoi am rostit împreună Tatăl nostru, pentru sănătatea, pacea şi liniştea tuturor.
Programul a cuprins schiţe umoristice susţinute de actorul pensionar Dan Felix Purcelean şi muzică folk cu Claudiu Voic. După program s-au distribuit obiectele câştigate prin bilete de tombolă şi s-au acordat pachete fiecărui participant. La plecare s-au oferit, ca de obicei, suc şi prăjituri. S-a precizat, totodată, că celor din alte localităţi li s-au expediat prin poştă 45 de pachete şi au fost ridicate încă 10 prin delegaţi de la sediu.
Mulţumim sponsorilor şi colaboratorilor noştri fideli: S.C Ancău Company SRL – de unde s-au primit produsele alimentare, doamnei Lipot Andreea, care ne-a donat cărţi şi jucării, iar S.C Greem Team SRL, d-na Lazăr Eliza şi dr. Roşu Mariana ne-au ajutat cu bani. În acelaşi timp, mulţumim Teatrului de păpuşi “Prichindel” pentru sală.
Nu în ultimul rând, mulţumim redacţiei cotidianului „Unirea”, care ne-a ajutat mereu, ca şi cu acest material pe care am hotărât să-l dăm abia după terminarea campaniei electorale privind alegerile locale, perioadă în care paginile ziarului au fost ocupate cu evenimente şi comunicate mai importante.
Rozalia SUCEVESCU, director executiv Societatea handicapaţilor neuropsihic „SPERANŢA” Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Muntele Găina sau ”Muntele Dragostei” din Alba, unde are loc anual Târgul de fete, încărcat de legende și tradiție

Unirea Ziarul

Publicat

în

Muntele Găina sau ”Muntele Dragostei” din Alba • Târgul de fete de la Găina • Legenda şi istoria Târgului de Fete de pe Muntele Găina ”Ține moț de hastă straiță/Să mă hâț (joc) cu hastă moață/Până mă hâțai cu moața/Se duse moțul cu straița!”… Una dintre cele mai importante şi mai inedite sărbători  ale moților […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea