Rămâi conectat

Curier Județean

IȘJ Alba organizează, joi, ”Târgul liceelor și meseriilor” pentru informarea elevilor de clasa a VIII-a

Dragoş Suciu

Publicat

în

IȘJ Alba organizează joi, de la ora 12.00, la Alba Mall, ”Târgul liceelor și meseriilor”, ce are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a, a precizat inspectorul școlar general, Marcela Dărămuș. 

ISJ Alba01”Această activitate este importantă în etapa de orientare școlară și profesională. Elevii vor afla informații despre fiecare unitate de învățământ, astfel încât, la sfârșitul clasei a VIII-a, să poată să aleagă ruta școlară sau ruta profesională dorită. În acest sens, oferta educațională prezentată de licee permite elevilor sa viziteze standuri cu materiale si informaţii utile”, transmite IȘJ Alba.

Citește și Bacalaureat 2015: Modele de subiecte şi bareme

Evenimentul se va desfășura în parcarea principală a centrului comercial Alba Mall sau în incinta acestuia, în funcţie de condiţiile meteorologice. La târg vor fi reprezentanți de la toate unitățile de învățământ preuniversitar, liceal și profesional din județul Alba, potrivit sursei citate.

Ca finalitate, acest târg îşi propune ca luarea deciziei în carieră a elevilor de clasa a VIII-a să se bazeze, în principal, pe interesele şi aptitudinile personale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea