Rămâi conectat

Ştirea zilei

IRIS, la Alba Mall. Miercuri, artiștii legendari își lansează, la Alba Iulia, albumul „Lumea toată e un circ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 13 februarie, între orele 17.00-19.00, artiștii legendari ai trupei rock Iris sunt prezenți în Alba Mall pentru lansarea noului album „Lumea toată e un circ”.

Membrii trupei vor susține o sesiune de autografe și poze pentru fani și pentru toți iubitorii de muzică prezenți.

Albumul conține 14 piese înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Compoziția aparține membrilor trupei, iar versurile acestora sunt semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

Primele trei single-uri de pe acest nou album au fost prezentate publicului începând cu vara anului trecut, iar fiecare a fost lansat alături de câte un videoclip.

IRIS îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (chitară bas) și Cristi Dumitrescu (tobe).

Foto: trupairis.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea