Rămâi conectat

Sport

Ionuţ Bălan – principalul inamic în „Cetate”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ionuţ Bălan a fost, fără îndoială inamicul public „numărul unu” pe arena albaiuliană, suporterii reproşându-i din start trecutul. „Trădătorule, ai mâncat o pâine albă la Alba şi apoi ţi-ai depus memoriu! Să-ţi fie ruşine, adu-ţi aminte cum ai jucat cu Steaua”, s-au dovedit cele mai vehemente reproşuri la adresa fostului unirist, înjurat copios şi fluierat de fiecare dată când era la balon. Mijlocaşul în vârstă de 33 ani n-a mai rezistat şi în minutul 67, când s-a apropiat de tuşă pentru o pauză de hidratare a replicat cu semne obscene la adresa fanilor din tribuna secundă, unii dintre aceştia ameninţându-l chiar cu bătaia. Ionuţ Bălan pusese şi mai mult gaz pe focul adversităţii în minutul 61, când nu a dat mingea afară într-o situaţie în care S. Mureşan era căzut, accidentat, în terenul vizitatorilor. Atunci jucătorii combatantelor s-au încăierat (îmbrânceli, înjurături, reproşuri), au intervenit cei trei arbitri, jocul a fost oprit două minute, însă totul s-a sfârşit fără să fie acordat vreun avertisment!
„Spectatorii s-au dovedit nesimţiţi la adresa mea, eu ştiu ce am făcut pentru Unirea, atunci când am jucat cu genunchiul paradit un retur întreg cum a fost?! Cele două lovituri de pedepsă au fost de Divizia D, mai bine lăsau acel gol marcat cu capul, căci noi din teren nu ne-am dat seama că balonul ieşise afară. Alba a simţit din plin problemele iscate de retrogradarea din Liga 1”, a spus Ionuţ Bălan, cel care a îmbrăcat tricoul uinirist timp de un sezon şi jumătate, până în vara anului trecut. Altfel, ieri atacantul Adrian Câmpeanu a împlinit vârsta de 31 de ani, iar Boboc a acumulat 7 avertismente, situaţie în care va lipsi la Piteşti. Cei doi au şanse destul de reduse să continue în Cetatea Marii Uniri.
lBogdan Mara după Fabian Himcinschi
Oaspeţi de seamă pe „Cetate”, pe lângă atacantul Andrei Zăgrean (FC Timişoara) şi Ioan Mărginean „Limoniu” aflându-se şi Bogdan Mara (Iraklis Salonic). La final, atacantul român a discutat cu Nicolae Lupu şi Adorian Himcinschi pe tema unei propuneri de transfer din Bundesliga pentru Fabian Himcinschi, jucătorul convocat la lotul de tineret.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) – locul 7 în seria de calificări la Campionatele Europene Under 18 și ratarea accederii în semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj) a concurat la Campionatul European Under 18 din Slovacia în calificările probei de 800 de metri, nereușind calificarea în semifinale, la cea mai importantă competiție a anului în ceea ce-l privește. Competitorul din Alba s-a clasat pe locul șapte (ultimul) în a treia serie de calificare cu timpul 1:55.68, cursa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea