Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel: Florin Roman este cel mai bun deputat pe care l-a dat Alba. Vă îndemn pe cei care credeți în mine să îl votăm

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, îl susține pe deputatul PNL Florin Roman pentru un nou mandat în Parlament, declarând că acesta este cel mai bun deputat pe care l-a dat județul Alba.

„A fost ușor să iau decizia de a-l susține pe Florin Roman pentru un nou mandat de deputat. Pentru că, din punctul meu de vedere, da, Florin Roman este cu adevărat un deputat valoros, muncitor, serios și tot timpul lângă oamenii din Alba.

Florin Roman este omul cu care am lucrat la Consiliul Județean, vicepreședinte fiind și apoi parlamentar. Este deputatul care a ajutat enorm județul Alba și în timpul pandemiei. Este omul cu care am început Sebeș-Turda, apoi școala profesională duală germană, sute de investiții în infrastructura din Alba. Florin nu este doar vocea Albei în Parlamentul României, este parlamentarul cu cea mai bună activitate și la nivel național. Și asta doar datorită faptului că a fost serios și a muncit enorm.

Din acest motiv decizia de a-l susține pe Florin și echipa PNL a fost poate cea mai ușoară. Fără a supăra pe cineva, Florin este cel mai bun deputat pe care l-a dat Alba!

Vă îndemn pe cei care credeți în mine să îl votăm, pentru ca Alba să aibă din nou de câștigat în parteneriatul cu Florin Roman”, a declarat Ion Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp, la Petrești: Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp, la Petrești: Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi O nouă zonă de agrement de peste 10.000 mp va fi amenajată la Petrești. Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi, lângă izvor, pe malul râului Sebeș, a anunțat Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeș. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea