Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ion Dumitrel despre contracandidatul său la preşedinţia CJ Alba: „Teodor Atanasiu se bazează numai pe minciuni grosolane”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Chiar dacă nu a început oficial campania electorală, atacurile politice dure au fost lansate. În cadrul conferinţei PDL de vineri, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, l-a acuzat pe liderul PNL din Alba şi viitor candidat al USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba, Teodor Atanasiu, de minciună. Dumitrel spune că Atanasiu se laudă cu proiecte de infrastructură şi dezvoltare pornite în judeţ de pe vremea când a fost preşedinte al CJ Alba, dar la care nu a avut nicio contribuţie, susţine şeful administraţiei judeţene.

„Niciodată nu mi-am închipuit ca un om politic ce se doreşte a fi un om politic respectabil să se bazeze în promovarea imaginii sale numai pe minciună. Dânsul (n.r. – Teodor Atanasiu), printre altele spune că a finanţat proiecte pentru mai mult de 22 de drumuri judeţene care au fost asflatate datorită dânsului. Spre exemplu vorbeşte despre Blaj – Sâncel – Şona – Cetatea de Baltă. Acesta a fost proiectat în 2006 când dânsul nu mai era prin judeţul Alba, a fost executat din 2007 până în 2009. DJ Aiud – Buru a fost proietctat în 2007, executat în 2009 – 2011, primele încercări de a se găsi finanţare pentru Aiud – Buru aparţin domnului preşedinte Eugen Popa. DJ Unirea – Lunca Mureş a fost proiectat în 2006 şi executat în 2007 – 2009, drumul Gârda – Gheţar a fost proiectat în 2005 şi cu execuţie 2007 – 2012, drumul Ghirbom – Cunţa a fost proiectat în 2005 şi executat în 2007. Sunt multe alte proiecte de lucrări pornite şi executate de Consiliul Judeţean în perioada când am fost preşedinte. Niciunul, absolut niciunul, nu a fost pornit nici măcar ca idee pe perioada când a fost preşedinte domnul Teodor Atanasiu. Dânsul mai face referire de asemenea la proiecte pentru canalizare şi apă potabilă în 15 localităţi din judeţul Alba. Ştiţi ce e culmea? că ceea ce a enumerat dânsul nici acum nu au apă şi canal”, a spus Dumitrel.

Şeful administraţiei judeţene contestă şi celelalte realizări prezentate de candidatul PNL Teodor Atanasiu în pliantul pe care l-a distribuit prin judeţ.

„Referitor la calculatoare, eu să fi fost în locul domnului Atanasiu mi-ar fi şi frică să-mi mai amintesc de acel program. Doamna Ioana Gârlea poate să-i spună mai multe. În ceea ce priveşte şcolile, meritul cel mai mare îl are fostul ministru Mihail Hărdău. Cât priveşte privatizările, să ne spună şi nouă câte privatizări a făcut în judeţul Alba cât a fost şef la AVAS, câţi investitori a adus în judeţul Alba. Apropo de privatizare, domnul Teodor Atanasiu şi-a dorit să privatizeze ceva cât a fost preşedinte la CJ, şi-a dorit să privatizeze Societatea de Drumuri şi Poduri Locale Alba şi să o dea firmei unui fost vicepreşedinte de la acea vreme al PNL Alba. Iar pentru că m-am opus, mi-a fost cerută demisia. (…) În acea perioadă la DPL ca maistru lucra tatăl lui Florin Roman. Vă spun cu sinceritate că tatăl lui a venit şi mi-a spus să nu las bandiţii să cumpere S.C. DPL”, a mai spus Ion Dumitrel.

Ion Dumitrel candidează în iunie 2012 pentru a un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba. Liderul PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu este principalul său contracandidat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

2 iulie: Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, unul dintre cei mai importanți domnitori și cel mai mare apărător al creștinătății din țara noatră

Ziarul Unirea

Publicat

în

2 iulie: Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, unul dintre cei mai importanți domnitori și cel mai mare apărător al creștinătății din țara noatră Sfântul Voievod Ștefan cel Mare a fost unul dintre cei mai importanți domnitori ai țării noastre și este cunoscut drept cel mai mare apărător al creștinătății din țara noastră, acesta domnind în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea