Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: PC nu va absorbi niciodată PLR. PC are o reprezentare bună în Alba și a avut un lider marcant – Nicolae Popa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Partidului Liberal Reformator Alba, Ioan Lazăr, a precizat că sunt discuții cu privire la o eventuală fuziune între PLR și PC, pentru realizarea unei construcții politice care să contureze a treia forță politică, dar conservatorii nu-i vor absorbi pe liberal-reformatori.

Ioan Lazar01Ioan Lazăr a precizat că PC are o reprezentare bună în județul Alba și a avut un lider marcant, în persoana lui Nicolae Popa, directorul general adjunct al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), cu care a avut o relație bună.

”S-a discutat despre fuziunea cu PC. Nu sunt negocieri referitoare la o fuziune, sunt doar discuții, nu s-a ajuns încă la negocieri. PC, la nivelul județului Alba, are o reprezentare destul de mare și a avut un lider marcant în persoana domnului Nicolae Popa cu care îmi face plăcere să lucrez, mai ales că este un as în agricultură”, a spus liderul PLR Alba.

Călin Popescu Tăriceanu a confirmat că există discuții despre o eventuală fuziune între cele două organizații.

Tăriceanu a precizat că este normal ca fiecare dintre cele două partide să analizeze întâi în plan intern, „să sondeze terenul, să vadă care este sau nu disponibilitatea pentru un asemenea proiect politic”.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea