Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: ”Urmașii lui Băsescu vor să le întindă o cursă liberalilor și după alegerile europarlamentare, să înlăture tot ce a mai rămas liberal în PNL, să facă o fuziune cu partidul lui Băsescu și să ajungă la putere”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, în conferința de presă organizată vineri, 3 mai, la sediul din Alba Iulia, a făcut un apel către toți liberalii din județ, să se gândească foarte bine înainte de a pune ștampila pe buletinul de vot la alegerile europarlamentare, pentru că nu vor vota liberalii din județ, ci pe locotenenții lui Traian Băsescu. El este de părere că după alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, ei urmăresc să pună mâna pe PNL în totalitate, să facă o fuziune cu partidul lui Băsescu și să ajungă la putere.

”Vreau să le atrag atenția cetățenilor județului Alba și în special liberalilor și celor de dreapta, dar nu numai, că cei din Partidul Democrat, urmașii lui Băsescu vor să le întindă o cursă liberalilor din PNL și celor care votează, votanților PNL. Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, la alegerile europarlamentare când a candidat odrasla lui Băsescu, Eba, primarii, viceprimarii, filialele din țară au primit ordin de la tovarășul Băsescu să dea un număr de voturi – pentru că ea a candidat ca independent – în funcție de câți bani doreau să primească de la partid, sau de câte nereguli, fărădelegi li se permiteau să facă, să dea un număr pentru odrasla lui Băsescu.  Acum scenariul se va repeta din nou. Băsescu, și nu numai, le-a cerut locoteneților lor, în județul Alba are una dintre cele mai mari cete de pediști, le-a cerut atât lor cât și primarilor și viceprimarilor pediști să dea un anumit număr de voturi 10, 15, 20 de organizație, de secție de votare dacă nu mă înșel, să le dea PMP, să îi ajute, să îl ajute pe acest om, citez din Cristescu, unul din marii lui locotenenți,  <acest om urât, atât la suflet cât și la înfățișare>.

Ce urmăresc ei de fapt? Ca după alegerile parlamentare să pun mâna pe PNL în totalitate, să înlăture tot ce a mai rămas liberal în PNL, să facă o fuziune cu partidul lui Băsescu și să distrugă tot ce a mai rămas liberal ca să ajungă la putere, și să facă tot ce au făcut în guvernarea lui Băsescu.

Ce au făcut ei? După ce au făcut o serie de ilegalități, și-au bătut joc de această țară, au defăimat justiția, au tăiat salariile, au distrus și jubjugat marile instituții de forță, au făcut fel și el de matrapazlâcuri, s-au ascuns sub masca PNL.

Vreau să vă povestesc un eveniment care m-a dezamăgit foarte tare acum câțiva ani. Au încercat să subjiuge și biserica. În Alba Iulia, de Paște, Înaltpreasfințitul Andreicuț a ieșit din biserică, braț la braț, cu președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel. De Sf. Paști a ieșit la înconjuratul bisericii, să dea lumină credincioșilor, la braț cu Ion Dumitrel.

Motivau slujitorii lui Andreicuț atunci, că au primt foarte mulți bani de la CJ. Oare a adus Dumitrel banii de la Caracal sau sunt banii noștri, a credincioșilor și a contribuabililor din județul Alba? Asta au făcut pediștii atâția ani, au subjugat și au adus la picioarele lor toate instituțiile. Băsescu și ai lui au distrus tot ce a fost bun în această țară, în acest județ. Acum fac pe moraliștii. Vin și critică economia, justiția, mărirea pensiilor, citică și ei tot. (…)

Fac un apel la toți liberalii din județul Alba să se gândească foarte bine înainte de a pune ștampila pe buletinul de vot, pentru că nu vor vota liberalii din județ, dacă votează PNL și candidații PNL, ei îi vor vota pe locotenții acelui om <bătrân, urât și negru la suflet și la înfățișare>”, a declarat Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drept la replică PSD Alba: Un nou ostaș în slujba minciunilor liberale: traseistul Horațiu Florea!

Bera Larisa

Publicat

în

Drept la replică PSD Alba: Un nou ostaș în slujba minciunilor liberale: traseistul Horațiu Florea! Fostul nostru coleg, Horațiu Florea, a schimbat doar partidele, fără să-și îmbunătățească deloc cunoștințele. Ori este rău intenționat și mânat de colegii PNL-iști să spună prostii. Citește și: Comunicat de presă | Horațiu Florea : Inexactitățile expuse, ca să nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea