// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Ioan Lazăr (ALDE Alba): O comună din județ nu are niciun metru de șosea. Iau în serios, am vorbit cu oamenii, să facem miting la Consiliul Județean

Comuna Întregalde din județul Alba nu are niciun metru de șosea, fiind plină de gropi, iar liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus că ia în serios, după ce a vorbit cu oamenii, să facă un miting în fața Consiliului Județean.

Ioan Lazăr a spus că l-ar invita pe președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, până la Mogoș, pentru a trece prin comuna Întregalde, astfel încât să vadă cum arată drumurile.

”Comună europeană fără niciun metru de șosea. Au tot promis că fac licitații, promisiuni, dar nu s-a întâmplat nimic”, a spus Lazăr.

El a precizat că a fost o ședință de consiliu local la Întregalde, la care consilierii ALDE au prins puțin curaj, și au ridicat acest subiect.

Astfel, Ion Dumitrel ar fi promis că lucrările la drumuri vor începe în acest an, Lazăr fiind convins că în caz contrar va începe o ”răzmeriță”.

”Iau în serios, am discutat si cu oameni de acolo să venim să pichetăm Consiliul Județean, să facem un miting. Suport eu transportul oamenilor să vadă domnul Dumitrel că nu glumim”, a spus liderul ALDE Alba.

De asemenea, potrivit acestuia, oamenii vor până la asfaltare, câteva mașini cu pietre, care să acopere gropile mari.

Întreaga declarație, în prima parte a filmării de mai jos:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Ioan Lazăr (ALDE Alba): O comună din județ nu are niciun metru de șosea. Iau în serios, am vorbit cu oamenii, să facem miting la Consiliul Județean

 1. penelist 07.09.2018 la 14:28

  E adevarat ca ti-ai luat teren la Intregalde, sa-ti tragi cabana de vanatoare si deaia te intereseaza sa ai asfalt pana la poarta?

 2. Marius 07.09.2018 la 23:00

  Dacă băgăm asfalt până la frumos, distrugem frumosul. La Padis nu e nici măcar drum pietruit; și nimeni nu il vrea. Cum e acum, dacă ar fi promovat de inutlii din Ministerul Turismului, ar avea toți localnicii cereri de cazare și masă ” că pe vremuri” . Atenție!!! Sunt dintre cei deja bătrâni. Nu copil de la #rezist😀

  • toto 09.09.2018 la 18:41

   ,pai sa nu distrugi ,,frumosul”,ia mergi tu pe o strada plina de noroi,asa sa-ti pui in evidenta frumusete de pantofi,nu doar mintea sclipitoare pe care o ai.