Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ioan Florea: Trei primari liberali vor să treacă la PSD. Am fost contactați și de consilieri locali și județeni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ioan Florea03Trei primari liberali din județul Alba și-au manifestat intenția de a trece la social-democrați, în urma ordonanței de urgență care permite migrația aleșilor locali, timp de 45 de zile fără ca aceștia să își piardă mandatul, conform prim-vicepreședintelui PSD Alba Ioan Florea.

Acesta a spus că a fost contactat și de câțiva consilieri locali și județeni și chiar de primari ai PD-ului, dar nu a precizat localitățile unde își exercită funcțiile.

”Noi nu contactăm pe nimeni. Am fost contactați de câțiva primari, consilieri locali și județeni. Avem cunoștință că trei primari liberali și câțiva de la PD vor să treacă la PSD”, a spus Ioan Florea.

De cealaltă parte a baricadei, liderul PMP Alba Clement Negruț a declarat că nu este interesat de ordonanța care prevede migrația primarilor și nu a ”transferat” nimic, Ioan Lazăr, liderul PLR Alba a spus că a obținut adeziunea unor consilieri locali (PNL), iar prim-vicepreședintele ACL Alba Ion Dumitrel a declarat că în cadrul ACL Alba nu s-a discutat despre o strategie de ”racolare” a aleșilor locali.

În prezent din 78 de primari, 67 sunt ai ACL-ului, 10 are PSD și unul din partea UDMR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea