Ioan Dîrzu: La Sebeş, Alexandru Dăncilă, candidatul USL Alba la primărie este câştigător detaşat potrivit sondajele de opinie

Referindu-se la „zvonacii care răspândesc tot felul de idei mai mult sau mai puţin bizare” în municipiul Sebeş, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a spus că PSD Sebeş are autonomie şi şi-a desemnat candidatul la Primăria Sebeş în persoana prof. Alexandru Dăncilă. „PSD Sebeş şi-a asumat răspunderea, odată cu nominalizarea lui Alexandru Dăncilă, pentru câştigarea alegerilor în municipiul Sebeş. Ori de câte ori o organizaţie a susţinut o anumită persoană i-am acordat deplină încredere. Prof. Dăncilă are sprijinul USL în lupta pentru Primăria Sebeş”, a precizat Ioan Dîrzu. El a completat că USL a făcut mai multe sondaje de opinie în municipiul Sebeş şi toate l-au dat câştigător detaşat pe Alexandru Dăncilă, ceea ce înseamnă că USL nu a greşit atunci când i-a acordat încredere celui care a mai ocupat fotoliul de primar în perioada 2004-2008. Referindu-se la PDL Alba, Ioan Dîrzu, lider al PSD Alba şi copreşedinte al USL Alba a precizat că „probleme în PDL, pe plan local, au fost şi sunt, iar în ultimul timp ele au devenit mai grave. Lipsa de profesionalism şi de eficienţă îşi spune cuvântul şi la nivel local, nu doar la centru”. Dîrzu susţine că, în Alba, ca şi la nivel naţional, „USL ştie că nu poate trimite camarila portocalie în Opoziţie decât dacă forţele alianţei, PSD, PNL şi PC sunt unite. Mesajul nostru este foarte clar: USL va câştiga alegerile, iar şopârlele aruncate pentru a destrăma alianţa nu fac altceva decât să ne determine să ne continuăm drumul împreună…PSD a demonstrat încă o dată că are oameni de valoare. Av. Ioan Rus a fost ales de curând decan al Baroului Alba, iar Daniel Breaz a fost desemnat rector al Universităţii „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia. Sunt doar două exemple care demonstrează clar că avem suficiente resurse, avem profesionişti în foarte multe domenii şi nu vom fi nevoiţi să apelăm la amatorism odată cu câştigarea alegerilor”. (A.D.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

adrian 2 martie 2012 at 18:04

Mare tupeu ai!
Dupa ce-i cantai „prohodu” lui Rus,muscai din „os” cu sete cnd il prinsasi,vii acum cu mare nesimtire si te lauzi cu el.
Om fara caracter ce esti!
Te voteaza Dracu!

Alex 2 martie 2012 at 20:15

Normal ca mergi pe mana prof Alex Dancila , ca doar nu esti sinucigas ca sa mergi pe mana unui PERDANT si om de nimic ca si „INDEPENDENTUL” cu carnet PDL , MASCARICIUL si gainarul Mugurel Galbenel Sarbu (o canalie,un traseist,un demisionar fara demisie scrisa, pe scurt :un om fara cuvant)

Bour 2 martie 2012 at 22:13

Cine sa-l mai bage in seama pe INCOMPETENTUL si INDEPENDENTUL:))) de Gainar Sarbu ?
Chiar nu intelegem de ce trebuie sa ne consumam timpul pt o asa NULITATE ?

turnesol 3 martie 2012 at 7:22

Gainarul la gaini.Pa.

Nicu 3 martie 2012 at 17:28

Maria gresesti…nu e suprapret, era sub pretul pietei. Dancila a fost dus de nas de catre consilierii PSD la acea vrema care se regasesc de altfel si astazi in consiliu. Si culmea chiar unul dintre consilieri detine o functie in cadrul RomAqua Group, firma pe mana careia a ajuns terenul de care aminteai. A fost evident conflictul de interese atat pentru acea firma cat si pentru Nistor P. pentru ca de ea este vorba aici. E jalnic ce se intampla pentru acest oras. Scapam de un inganfat si revenim la cel mai influentabil om. E cazul sa vedem un alt tip de candidat pentru Sebed cu o echipa mult mai credibila decat ce reprezinta Dancila alsturi de PSD. Vreau sa specific foarte clar, nu Dancila e problema, problema este la echipa de sustinatori din PSD cum sunt Bobar, Nistor sau Fagaras. Acestia reprezinta marea problema atat pentru PSD cat si pentru Sebes. Sunt nulitatile Sebesului care inca ne fac de rusine. Acestia ar trebui sa fie schimbati.

Costel* 3 martie 2012 at 22:54

Sebesul nu are probleme, cine va opreste sa alegeti primar pe Senatorul General de armata Dobra, este bland si destept ca oaia, ca asa au fost calificati parlamentarii puterii care stateau ca oile in strunga cand Boc asuma legile facute prost de Basescu. Este si un foarte bun orator, a vobit in parlament de la inceputul mandatului cu 13 secunde mai mult ca dep. Olar si cu 46 de secunde mai putin ca dep. Potor. Sa tot desfasori sedinte de consiliu cu un primar ca dumnealui.

Soni 4 martie 2012 at 8:07

Nu stiu ce legatura are „Senatorul mecilor” adica pensionarul de Dobra cu USL-ul , dar clar are legatura cu Gainat Galbenel Sarbu (doi tradatori , au fost „prezenti” ambii in patru ani , cam „inexistenti”,amandoi dau goana dupa CIOLAN , amandoi fac manevre de „culise” pe seama cetatenilor din Sebes , s.a.)
Da bine ia mai „pus” Galbenel porecla de SENATORUL MELCILOR (pe veci sa-i ramana)
In rest ai DREPTATE .
Concluzie :1 – Dobra sa se „duce” la pensie si sa lase locul altora din noua generatie(cate neamuri ti-ai angajat pensionarule de cand esti Senator ?) iar 2 – Gainat Galbenel Sarbu sa … „mars la cotet”

Legal 4 martie 2012 at 8:20

Mai securisti de a lui Galbenel (M.Albu si …il vom spune la momentul potrivit)
Mai la asta (Gainat Sarbu) sigur ii trebuie ceva „votat” in consiliu , ca altfel nu se explica de ce pe radio Ardeleanu il ataca Sarbu pe Dancila si consilierii din vechiul mandat , acum iara reveniti ???!!!
Nu vedeti ma ca v-ati apucat de cusut cu ata alba ?
Cine credeti ma ca se mai sperie ?
Dupa ce nu ati facut NIMIC …(aha…voi sunteti in spatele acestei marsavii)
Magarele si securistilor , vorba cuiva : „…nici nu stii cat de mic ai sa fii” vi se potriveste de minune

Nicu 4 martie 2012 at 12:18

@Legal, @Costel
Prieteni, nu inteleg de unde a venit vorba de Senatroul Dobra? Ati vazut ceva scris de mine despre Dobra? Eu cred ca nu…asa ca nu mai incercati sa atrageti atentia de pe actuala conducere a primariei Sebes si sa o mutati spre Dobra! Oricum acest om in Sebes nu va mai obtine nimic.
Ce am specificat foarte clar este faptul ca Dancila nu ar reprezenta o problema pentru Sebes, ci problema o reprezinta echipa lui enumarata mai sus. Si am concluzionat prin faptul ca nulitatile politice precum cei enumaerati (Bobar, Nistor, Fagaras) nu au ce sa caute in preajma lui Dancila. Acestia reprezinta o imagine negativa pentru Dancila.
Oricum, daca e sa vorbim despre lucruri pe care le stim, trebuie mentionat ca aceste articole de sustinere pentru Dancila vin dupa ce in ultimele zile s-au purtat negocieri cu Mugurel pentru a candida din partea USL pentru Sebes. Este bine de retinut acest lucru!
In functie de cum va reusi Dancila sa se debaraseze de acesti „viermisori” ai PSD-ului asa va si obtine un scor electoral! Daca il vom vedea alaturi de acestia, sigur procentele vor scadea semnificativ!
Domnule Dancila aveti MARE GRIJA cum va alegeti echipa! Renuntati la „utecistii” din conducerea PSD Sebes!
Multumesc!

Comentariile sunt oprite