Rămâi conectat

Sport

Ioan Budin și antrenorul Ioan Marcu s-au despărțit, neașteptat, de Voința Stremț, înaintea partidei cu Unirea Alba Iulia din Cupa României!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Lovitură pentru Voința Stremț, vicecampioana Ligii a 4-a despărțindu-se de antrenorul Ioan Marcu și directorul sportiv Ioan Budin înaintea partidei din Cupa României de mâine cu divizionara terță Unirea Alba Iulia, plecarea producându-se pe fondul unor neînțelegeri apărute în ultima perioadă în cadrul clubului!

Această derulare a evenimentelor aduce după sine și plecarea câorva jucători precum Gh. Râșniță, I. Cristea sau V. Barb, în vreme ce portarul M. Lazăr este accidentat. Pentru moment, banca tehnică a formației stremțene va fi asigurată de Vlad Rancea și Andrei Trifa.

În urma unor neînțelegeri apărute în ultimul timp, în cadrul clubului, am luat hotărârea de a renunța a mai antrena echipa Voința Stremț. Sper ca în continuare cei care se vor ocupa de echipă să facă mai multe, decât am reușit eu împreună cu voi. Vă doresc multă baftă și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere, a fost declarația tehnicianului de 43 de ani, transmisă prin intermediul unei rețele socializare.

Ioan Marcu a prelut-o pe Voința Stremț în luna noiembrie a anului trecut, formație cu care a obținut de –a lungul mandatului locul 2, în cadrul Campionatului Județean de Fotbal în Sală, titlul de vicecampioană a județului Alba( după un sezon perfect în Liga 4, ce cuprinde 17 victorii în meciuri oficiale, fără înfrângere) și câștigătoare a Cupei României, faza județeană,. Aceeași decizie a fost luată și de directorul sportiv, și unul dintre principalii finanțatori ai clubului, Neluțu Budin. Acesta s-a alăturat grupării de pe valea Geoagiului în vara anului trecut, fiind un “real” sprijin pentru gruparea vicecampioană. În ultimul au fost divergențe de opinii cu anumiți oficiali din cadrul clubului. Pot să spun, că nu am mai fost pe același lungimi de undă în ultima vreme, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu au funcționat, și am decis de comun acord cu ei să ne despărțim. Alături de Ion, care i –am fost alături tot timpul, am pus suflet, timp, poate ne –am neglijat famiile, cu timpul petrecut între antrenamente și meciuri oficiale. Mi –am dat tot interesul și silința, să ofer condiții cât mai bune acolo, ridicate ca nivel peste ce este la momentul acesta în Liga 4, nelipsind nimic ninmănui, vorbesc atât în pe teren propriu cât și în deplasare. Primarul Ștefan Traian Popa cu care am vorbit anul trecut, înainte de decizia de a veni aici, este un om de calitate, rar mai vei așa ceva, pasionat care iubește fotbalul. Îm pare bine că am lucrat alături de astfel de om, de domnul Popa, dar din păcate drumurile noastre se despart. Le doresc mult succes în noul sezon al Ligii 4 cât și la meciurile pe care le vor susține în Cupa României, faza națională. Le mulţumesc băieţilor pentru ce mi-au oferit. Pentru dăruirea arătată de–a lungul sezonului trecut, pentru jocurile prestate. Am avut multe satisfacţii, părăsesc o echipă câştigătoare, care poate repeta succesele atât în Liga 4 cât și în Cupă. Cât am fost aici, am fost atât din postura de finanțator, ajutându–i cu ce am putut cât și părinte, oferindu–le întotdeauna sfaturi. Țin să le mulțumesc și suporterilor noștri,sunt niște oameni fantastici, care ne–au fost alături de atâtea ori la meciurile de pe teren propriu cât și în deplasare. Nu este un capăt de drum, că plec de la Voința Stremț, consider că este mai bine să accept o nouă provocare”, a apreciat Ioan Budin, prin intermediul unui comunicat de presă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea