Rămâi conectat

Societate

Invitaţie la Balurile Îndrăgostiţilor, ale liceelor din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Şi în acest an, consiliile elevilor de la cele două colegii cugirene, Colegiul Naţional ”David Prodan ”, respectiv Colegiul tehnic „ID Lăzărescu” sunt hotărâte să organizeze cât se poate mai interesant şi atractiv mult aşteptatele Baluri ale Îndrăgostiţilor.

Astfel, primul eveniment al sărbătorii Valentine’s Day se va organiza de către elevii claselor liceale de la Colegiul ”David Prodan” în ziua de 15 februarie, începând cu ora 20.00, la Discoteca „Wake-Up” din Cugir, manifestare ce va avea drept generic tema îndrăgitului film de dragoste ”Titanic”. Cu acest prilej va avea loc un concurs în cadrul căruia va fi desemnată „Perechea Anului” la Balul Îndrăgostiţilor.

Potrivit organizatorilor va fi un concurs deosebit de interesant din care nu vor lipsi probe  precum: dansuri moderne, susţinute de trupa de dans sportiv ”Panterele Negre”, prezentare de modă din materiale reciclabile, iar momentele artistice vor fi susţinute de formaţia ” B.R.I.C.ADA” din Sebeş şi DJ Austin-Cugir.

Cel de-al doilea bal, organizat de elevii Colegiului Tehnic „I D Lăzărescu” va avea loc o săptămână mai târziu, pe data de 22 februarie, începând cu ora 20.00, în acelaşi local şi anume, discoteca „Wake-Up”. Atracţiile serii vor fi marcate prin proiecţia filmului de comedie ”Familia Addams”, concursul pentru titlul de „Perechea Anului”, momentele artistice pregătite de formaţia de teatru a liceului, demonstraţii de dans etc. Va mai avea loc şi un moment muzical special susţinut de către solista de muzică uşoară Adela Damian din Galaţi. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Legenda Sfântului Ilie, aducătorul de ploi, căruţaşul cerului care fulgeră şi trăzneşte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Legenda Sfântului Ilie, aducătorul de ploi, căruţaşul cerului care fulgeră şi trăzneşte Sfântul Ilie este celebrat de creştini ca profet, mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă, iar ca divinitate populară a Soarelui şi a focului, sfântul provoacă tunete şi trăsnete, leagă şi dezleagă ploile şi hotărăşte unde şi când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea