Rămâi conectat

Sport

Inter Unirea, calificare dramatică în finala Cupei României, după lovituri de departajare cu Performanța Ighiu! Formația din „curbă”, în premieră în ultimul act!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea s-a calificat dramatic în finala Cupei României, după ce a eliminat Performanța Ighiu la loviturile de departajare, deși a evoluat din minutul 65 în inferioritate numerică.

Gruparea din Curbă, pregătită de Radu Andone, a acces în premieră în ultimul act al fazei județene a competiției „KO”. Astfel, în finala din 14 iunie, de la Cugir se vor înfrunta Viitorul Sântimbru (2-0 cu Hidro Mecanica Șugag) și Inter Unirea.

Rezultatul după 90 de minute a fost egal, 1-1 (0-1), vizitatorii punctând primii prin Bakcsi (45), iar interiștii au restabilit egalitatea imediat la reluare pentru golgheterul A. Gherman (47). Gazdele au jucat timp de o jumătate de oră cu un om mai puțin după cartonașul roșu direct acordat lui Ilea, dar au rezistat cu calm în fața formației lui Ciprian Selagea.

YouTube video

La loviturile de departajare, Haiduc (Performanța) a trimis pe lângă poartă prima lovitură, iar ulterior toți executanții au marcat, lovitura decisivă fiind transformată de Sas, rezultatul final fiind 5-4, la seria de departajare.

Foto, video: Inter Unirea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea