Rămâi conectat

Politică Administrație

Inspecția la Autostrada Sebeș-Turda: Ministrul Transporturilor, întrebat de remaniere: Nu mă simt vizat de nimic în momentul de față

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus, luni, că nu se simte vizat de remaniere și nu a avut astfel de discuții ”nici cu domnul prim-ministru, nici cu domnul președinte Dragnea”, precizând că își va face treaba ”până în ultimul moment”.  

Întrebat, luni, după ce a efectuat o inspecție pe lotul 3 al Autostrăzii Sebeș-Turda, dacă se simte vizat de o eventuală remaniere, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că pe el îl interesează să monitorizeze ”proiectele de infrastructură” și va fi ”judecat” pentru ceea ce face la Ministerul Transporturilor.

”Eu îmi fac treaba până în ultimul moment când sunt ministru. Nu mă simt vizat de nimic în momentul de față. Nu am avut discuții de asemenea natură nici cu domnul prim-ministru, nici cu domnul președinte Dragnea. Drept dovadă mă vedeți pe șantiere și continui să-mi fac treaba și să respect termenele care mi le-am asumat”, a spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a adăugat că are săptămânal discuții cu premierul Grindeanul privind progresul lucrărilor, termene și proiecte de infrastructură.

”Discuțiile cu domnul prim-ministru sunt săptămânale pe progres. Așa e și normal să fie, de altfel, pentru că lumea vrea să vadă o mobilizare exemplară a ministerului dar vreau să vă spun că de multe ori nu depinde numai de Ministerul Transporturilor să avem proiectele implementate ci mai depinde de lipsa contestațiilor. Să nu avem contestații când se atribuie lucrarea, sunt mai multe lucruri care nu țin de Ministerul Transporturilor dar suntem un guvern unit și lucrăm la deblocarea proiectelor de infrastructură”, a mai spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, împreună cu directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță, au efectuat, luni, o vizită de lucru pe șantierele autostrăzile Lugoj-Deva și Sebeș-Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea