Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Inimioare pentru Roxana – Campanie de strângere de fonduri, la Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia Maria Agapia Aiud organizează o campanie de strângere de fonduri, cunoscută în oraş cu numele „Târg de inimioare”. Ideea este simplă: în felul acesta putem dărui cu toţii un pic din bunătatea inimilor noastre unui copil care are nevoie disperată de ajutor.

De data aceasta este vorba despre o fetiţă, Florea Roxana Vasilica. O fetiţă de unsprezece ani, dintr-o familie frumoasă şi iubitoare dar care suferă de o boală care îi umbreşte bucuria de a fi copil: scolioza dorsala severă. De câţiva ani ea are dureri mari de spate şi părinţii ei au cautat să facă ceva pentru a usura suferinţa fiicei lor. Singura rezolvare posibilă era, evident, cea chirurgicală dar niciun medic nu si-a asumat riscul de a interveni într-un caz atât de complicat.

Din fericire părintii au aflat despre centrul medical Clinica di Monza din Bucureşti, o clinica privată care percepe taxe pentru tratamente şi îngrijiri medicale. Suma necesară este uriaşă pentru familie. Comunitatea însa s-a mobilizat exemplar si a sărit în ajutor fără reţinere. Banii au fost strânşi, depuşi în contul clinicii iar fetiţa a fost programată pentru intervenţia chirurgicală. In acest moment ea se află încă în spital, se simte bine iar parinţii îi sunt alături. Si noi am trăit la intensitate maximă aceste momente, cerând tot timpul veşti despre ea.

Ne bucurăm nespus şi mulţumim din suflet celor care au ajutat-o din punct de vedere medical.

Povestea însă nu se sfârşeşte aici. Roxana revine sâmbătă acasă. Peste 4 săptămâni însă are nevoie obligatoriu de un tratament recuperator, foarte lung, dureros şi mai ales costisitor. Aici intervenim noi, doamnele Asociaţiei Maria Agapia. Aşa cum am ajutat atâţia copii din orasul nostru care au avut probleme de sănătate, consideram că e momentul să facem la fel si pentru Roxana.

Va invităm, deci, să faceţi mici donaţii pentru ea, sâmbătă, 10 februarie 2018, între orele 9.00 și 12.00, la terasa Luk. Vă vom oferi in schimb cate o inimioară facută de mâinile noastre, ca simbol al dragostei şi mulţumirii noastre. (dr. Câmpean Adriana)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea