Rămâi conectat

Sport

Înfrângere la ultima fază pentru CSU Rugby Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înfrângere la ultima fază pentru CSU Rugby Alba Iulia

CSU Rugby Alba Iulia a pierdut la ultima fază partida cu Sportul Studențesc din Divizia Națională de Seniori, disputată sâmbătă pe Stadionul „Nicolae Romcea” din Oarda de Jos.

Scorul final a fost CSU Rugby Alba Iulia – Sportul Studențesc 29-31 (14-14). Punctele echipei din Alba Iulia au fost realizate de Ion Capitov (două eseuri), Adrian Costru (două eseuri), Dumitru Lisnic (un eseu) și Ion Topală (două transformări).

CSU Rugby Alba Iulia a luat un punct bonus în acest meci și este pe locul 9 în clasament, cu 5 puncte, având o victorie în palmaresul stagional.

„Pierdem, din păcate, la ultima fază, intr-un meci pe muchie de cuțit, pe care l-am jucat în condiții extreme și innacceptabile din multe puncte de vedere. Să sperăm că nu este ultimul meci, deși s-ar putea să fie… Mulțumim celor care au fost la teren și tuturor celor care ne-au sprijinit să mai jucăm acest meci. Hai Alba Iulia!”, a precizat coordonatorul CSU Rugby Alba Iulia, Marius Rotar.

(L.V.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Medalie de bronz pentru Laura Alexia Bogdan la europenele de judo pentru juniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Medalie de bronz pentru Laura Alexia Bogdan la europenele de judo pentru juniori Judoka uniristă Laura Alexia Bogdan a cucerit o medalie de bronz la Campionatele Europene de Judo pentru juniori.  Competiția s-a desfășurat la Tallin (Estonia). Laura Alexia Bogdan a concurat la cetegoria -48 de kilograme. Medalia de aur în această secțiune a concursului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea