Rămâi conectat

Ştirea zilei

INEDIT! Un LUP uriaș a fost lovit de mașină pe DN1 la ieșire din Teius

Ziarul Unirea

Publicat

în

INEDIT! Un LUP uriaș a fost lovit de mașină pe DN1 la ieșire din Teius

Miercuri, 27 martie, pe DN1 la ieșire din Teiuș,  a fost găsit un lup, mascul, de mari dimeniuni, lovit de mașină.

Cei de la Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Alba au ajuns la fața locului pentru a ridica animalul.

Zona respectivă este un pasaj de trecere a animalelor sălbatice și oricând este posibil ca acestea, în căutare de hrană să ajungă la șosea.

 ”În zona respectivă este o trecere a animalelor sălbatice. Noi am făcut o acțiune cu cei de la CNAIR și am montat indicatoare rutiere, pentru a atenționa conducătorii de prezența animalelor în zonă. Animalele au zone ale lor pe care pe folosesc de generații. Ei umblă foarte mult, în căutare de hrană. Un lup umblă 60 de kilometri într-o noapte.

Lupul este mort de vreo 3 zile, pentru că l-am găsit în stare de descompunere. Sigur a fost lovit de o mașină mare, pentru că dacă ar fi fost autoturism, acesta ar fi suferit daune și ar fi anunțat poliția pentru că lupul era de dimeniuni mari.

Un incident asemănător a mai fost  în anul 2010 cred, când un lup a fost lovit de o mașină exact în zona respectivă”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Felix Bogdan Dragomir, coordonator tehnic al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Alba.

Imaginea a fost postată pe facebook de Felix Bogdan Dragomir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O țeavă de gaz avariată pe strada Energiei din municipiu. Intervin pompierii cu două autospeciale

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O țeavă de gaz avariată pe strada Energiei din municipiu. Intervin pompierii cu două autospeciale Un accident rutier a avut loc luni, 12 august, în jurul orei 09.10, în Alba Iulia. O mașină a avariat o țeavă de gaz pe strada energiei. Detasamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea